Ένταση κατά την αποχώρηση του Γιαννακόπουλου! (pics)

Gazzetta team
Ένταση κατά την αποχώρηση του Γιαννακόπουλου! (pics)

bet365

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι άνθρωποι της προσωπικής του ασφάλειας αποχωρούσαν από τον πάγκο όταν οπαδοί του Ολυμπιακού δημιούργησαν ένταση στη φυσούνα!

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός συνόδευσε την αποστολή του «τριφυλλιού» στο Φάληρο και παρακολούθησε τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας από τον πάγκο. Μετά το τέλος του ματς κι αφού το «τριφύλλι» πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό, ορισμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού που φορούσαν κουκούλες πήγαν προς τα πλάγια της φυσούνας και προκάλεσαν ένταση με τον Γιαννακόπουλο και τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας.

Ένας από τους συνοδούς του φέρεται να προκάλεσε τους οπαδούς του Ολυμπιακού οι οποίοι ξέφυγαν από τον έλεγχο των ανθρώπων ασφαλείας και κινήθηκαν προς το μέρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου! Η ένταση εκτονώθηκε μετά από λίγο..

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα