Έξω οι ΛεΜπρόν, Ίρβινγκ και Λοβ με Ουόριορς

Κάτια Πετροπούλου
Έξω οι ΛεΜπρόν, Ίρβινγκ και Λοβ με Ουόριορς

bet365

Οι Ουόριορς υποδέχονται τα ξημερώματα (17/01, 03:00) τους Καβαλίερς, και φημολογείται έντονα πως οι ΛεΜπρόν, Ίρβινγκ και Λοβ θα... ξεκουραστούν και δεν θα αγωνιστούν κόντρα στην παρέα του Στεφ Κάρι.

Οι «πολεμιστές» θα φιλοξενήσουν τα ξημερώματα (17/01, 03:00) τους... ελλιπείς «ιππότες», στην «Oracle Arena», στο τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι στην κανονική διάρκεια του ΝΒΑ.

Η ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ επιθυμεί να πάρει το... αίμα της πίσω, μετά το χαμένο πρωτάθλημα πέρυσι, αλλά και μετά την ήττα που υπέστη ανήμερα των Χριστουγέννων (109-108), και ίσως το καταφέρει, καθώς φημολογείται πως οι Big 3 του Κλίβελαντ δεν θα αγωνιστούν.

Παίξε νόμιμα στην Vistabet με επιστροφή στοιχήματος, αν ο Ρίβερς αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN, οι ΛεΜπρόν Τζέιμς, Κάιρι Ίρβινγκ και Κέβιν Λοβ αναμένεται να μείνουν εκτός αγωνιστικής δράσης στον αγώνα με τους Ουόριορς, προκειμένου να ξεκουραστούν.

Τώρα, αν αυτό πρόκειται για mind games των Καβαλίερς ενόψει της αναμέτρησης, θα δείξει, αλλά αυτό φαίνεται πως δεν επηρεάζει τον Στιβ Κερ, ο οποίος μοιάζει προσηλωμένος στο παιχνίδι, κι όχι στους παίκτες.

«Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να παίξουμε. Όποιος είναι να μείνει εκτός, θα μείνει», ανέφερε ο προπονητής των «πολεμιστών».

 

NBA Τελευταία Νέα