Νικητής στη ζωή και στο παρκέ ο Όστιν! (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Νικητής στη ζωή και στο παρκέ ο Όστιν! (vid)

bet365

Ο Αϊζέια Όστιν συνεχίζει το όνειρό του κόντρα σε μια σπάνια ασθένεια ενώ το ματς της FMP με τη Μόρναρ στο Βελιγράδι ήταν το restart στην καριέρα του!

Ο Όστιν υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό του με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά θα παίξει αρχικώς στην FMP Ζελέζνικ, ως δανεικός από τους «ερυθρόλευκους». Χθες (15/1), μάλιστα, έκανε το ντεμπούτο του στη νίκη επί της Μόρναρ με 92-85 για την 18η αγωνιστική της Αδριατικής Λίγκας!

Έμεινε στο παρκέ για 12 λεπτά, έχοντας 9 πόντους με 0/1 βολή, 3/5 δίποντα και 1/1 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 1 λάθος κι 1 κόψιμο σε αυτό το διάστημα.

Ο νεαρός σέντερ υποχρεώθηκε να αποσυρθεί από τα παρκέ σε ηλικία 21 ετών αφού διαγνώστηκε με σύνδρομο Μάρφαν, μια σπάνια ασθένεια που προσβάλλει την καρδιά και την αορτή ενώ η ενασχόλησή του με το μπάσκετ θα έθετε σε κίνδυνο τη ζωή του.

Παρ' όλα αυτά, οι γιατροί τού έδωσαν το «ΟΚ» για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, παρά την πολύ περιορισμένη ορατότητά του από το δεξιό του μάτι. Οι Σέρβοι του έδωσαν την ευκαιρία που έψαχνε και ο Όστιν είναι αποφασισμένος να την εκμεταλλευτεί!

 

Τελευταία Νέα