ΛεΜπρόν: «Οι Ουόριορς καλύτεροι από πέρσι που έκαναν το ρεκόρ»

ΛεΜπρόν: «Οι Ουόριορς καλύτεροι από πέρσι που έκαναν το ρεκόρ»

Γιώργος Κούβαρης
ΛεΜπρόν: «Οι Ουόριορς καλύτεροι από πέρσι που έκαναν το ρεκόρ»

bet365

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο μεγάλο ματς που θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Τρίτης στο Γκόλντεν Στέιτ μεταξύ των Ουόριορς και των Καβαλίερς.

Οι Ουόριορς ζητούν... ρεβάνς τόσο για το παιχνίδι στο Κλίβελαντ τα Χριστούγεννα (109-108 οι Καβς) όσο (και περισσότερο) για τους περσινούς τελικούς.

Σύμφωνα με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, το Γκόλντεν Στέιτ αναμένεται να παρουσιαστεί πολύ πιο δυνατό αφού θεωρεί ότι έχει καλύτερη ομάδα σε σχέση με τη προηγούμενη σεζόν: «Είναι πολύ πιο επικίνδυνοι σε σχέση με πέρυσι! Και το περίεργο είναι ότι και πέρυσι ήταν πάρα πολύ καλοί, ενώ τώρα είναι ακόμα καλύτεροι» δήλωσε αρχικά ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ και συνέχισε:

«Θα έλεγα ότι φέτος έχουν μία από τις καλύτερες ομάδες που έχουν παίξει ποτέ στο ΝΒΑ και είμαι σίγουρος ότι όσο πλησιάζει η postseason θα γίνονται ακόμα καλύτεροι. Θα έχουμε δύσκολο έργο. Πρέπει να παίξουμε γρήγορα, έξυπνα και να μην κάνουμε λάθη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα