Μόργκαν: «Μακάρι να γυρνούσα το χρόνο πίσω»

Gazzetta team
Μόργκαν: «Μακάρι να γυρνούσα το χρόνο πίσω»

bet365

Μετά το επεισόδιο σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του και το «τέλος» του από την Κύμη, ο Τζόρνταν Μόργκαν παρουσιάστηκε μετανιωμένος για τα όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ.

«Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Είναι ακόμα πολύ δύσκολο να πιστέψω ότι μου συνέβησαν όλα αυτά τα πράγματα. Πάντα είμαι περήφανος για τον εαυτό μου επειδή απέφευγα καταστάσεις που θα έκαναν κακό στην υγεία μου, την καριέρα μου και την εικόνα μου. Είμαι περισσότερο απογοητευμένος επειδή θα μπορούσα να πάρω διαφορετικές αποφάσεις εκείνο το βράδυ που θα είχαν αλλάξει το αποτέλεσμα. Ξεκινώντας από το να μην έβγαινα καθόλου έξω» δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός σέντερ και συνέχισε μιλώντας για την ομάδα:

«Είμαι πολύ ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε στην Κύμη. Όλο το σταφ και οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν απίστευτα από τη πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα. Τους εύχομαι καλή τύχη στη συνέχεια της σεζόν. Θα τους παρακολουθώ και θα τους υποστηρίζω. Στην Κύμη έζησα μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της επαγγελματικής μου καριέρας. Η στήριξη του κόσμου στην Ελλάδα δεν συγκρίνεται».

Και κατέληξε: «Πιστεύω ακράδαντα ότι τα πάντα συμβαίνουν για κάποιον λόγο. Νομίζω ότι είναι στα πλάνα του Θεού για τη ζωή μου. Η προτεραιότητά μου τις επόμενες εβδομάδες είναι η υγεία μου και να ακολουθώ ταπεινά το πλάνο Του. Δεν γνωρίζω άλλον άνθρωπο στον κόσμο πιο ανθεκτικό από εμένα. Αυτό είναι ένα κεφάλαιο της ζωής μου και υπόσχομαι ότι θα επιστρέψω στα παρκέ πιο δυνατός από ποτέ...»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα