Ο Λάσο απολογήθηκε για το «DNP» του Νοτσιόνι

Ο Λάσο απολογήθηκε για το «DNP» του Νοτσιόνι

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ο Λάσο απολογήθηκε για το «DNP» του Νοτσιόνι
O Αντρές Νοτσιόνι δεν χρησιμοποιήθηκε... δευτερόλεπτο για τρίτο σερί ματς και ο Πάμπλο Λάσο έδωσε τις εξηγήσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Μακάμπι.

Η Μακάμπι διατηρούσε το προβάδισμα στο WiZink Center ως το 35:12 (68-71) ωστόσο η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε επιμέρους σκορ 12-4 ως το φινάλε κι έφτασε στην 12η νίκη της στη διοργάνωση έχοντας τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Ο Λούκα Ντόντσιτς... άγγιξε το triple-double και αναδείχτηκε MVP της αγωνιστικής ενώ ο Αντρές Νοτσιόνι δεν χρησιμοποιήθηκε για τρίτο σερί παιχνίδι της Ρεάλ.

Έτσι, λοιπόν, ο Πάμπλο Λάσο κλήθηκε να σχολιάσει τον παραγκωνισμό του Αργεντινού, τονίζοντας πως: «Ο "Chapu" έχει τον σεβασμό μου, τον σεβασμό της Ρεάλ Μαδρίτης και όλης της μπασκετικής κοινότητας. Είναι μέλος της ομάδας και θα είναι ως το τέλος. Είμαστε ακόμα στον Ιανουάριο, η χρονιά έχει δρόμο ακόμα. Βλέπουμε καθημερινά τη δουλειά του και βοηθάει με τον τρόπο του τη Ρεάλ Μαδρίτης να βελτιώνεται».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.