Νοέας: «Σοβαροί από το πρώτο λεπτό» (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Νοέας: «Σοβαροί από το πρώτο λεπτό» (vid)

bet365

Η σοβαρότητα θα είναι το κλειδί για να έρθει η νίκη ενάντια στο Χολαργό (14/01, 17:00), όπως τόνισε ο Πέτρος Νοέας στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιωνίου.

Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει το Χολαργό αύριο (14/01, 17:00), στο κεκλεισμένων των θυρών Κλειστό της Αρτάκης, για την εξ' αναβολής 12η αγωνιστική, με τους «κυανέρυθρους» να θέλουν να διευρύνουν το θετικό τους σερί, καθώς είναι αήττητοι στην Α2.

Ο Πέτρος Νοέας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Νέας Σμύρνης και υποστήριξε πως η σοβαρότητα που θα δείξουν αυτός και οι συμπαίκτες του από το πρώτο λεπτό του αγώνα θα είναι το κλειδί για τη νίκη.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ο Χολαργός είναι μια ομάδα με καλούς παίκτες, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα που έχει φέρει ως τώρα. Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε όπως όλα τα άλλα ως τώρα. Απαιτείται να είμαστε σοβαροί από το πρώτο λεπτό, να ξεκινήσουμε δυνατά το ματς και να ελέγξουμε τον αγώνα από την αρχή ως το τέλος», είπε αρχικά ο 29χρονος φόργουορντ.

Όσον αφορά την αλλαγή του προπονητή στην ομάδα των Βορείων Προαστίων, καθώς πλέον την τεχνική ηγεσία έχει αναλάβει ο Στέργιος Κουφός, ανέφερε: «Μετά την αλλαγή του προπονητή σε κάθε ομάδα η ψυχολογία των παικτών αλλάζει. Δεν λέει κάτι όμως για εμάς. Πρέπει να είμαστε σοβαροί για να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, έναν καλό αντίπαλο και να φτάσουμε στη νίκη».

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα