Νικς - Μπουλς 104-89

Νικς - Μπουλς 104-89

bet365

Ανάσα για τους Νικς, που επικράτησαν στη Νέα Υόρκη των Μπουλς με 104-89.

Στα θετικά αποτελέσματα επέστρεψαν οι Νικς, οι οποίοι επικράτησαν στο Madison Square Garden με 104-89 των Μπουλς, επιχειρώντας, έτσι, να βάλουν ένα τέλος στην πολύ άσχημη περίοδο που διανύουν. Αυτή, άλλοστε, ήταν μόλις η 2η νίκη στα 11 τελευταία παιχνίδια της ομάδας της Νέας Υόρκης.

Αυτή τη φορά, τα αμυντικά προβλήματα που παρουσιάζουν των τελευταίο καιρό οι Νικς, δεν έκαναν την εμφάνισή τους, με την απόδοση των, επίσης σε κρίση, Μπουλς, να παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό. Ο Καρμέλο Άντονι ήταν και πάλι ο κορυφαίος, με 23 πόντους 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ από κοντά και οι Ρόουζ (17 π.) και Κουζμίνσκας (19 π.) Ο δεύτερος, μάλιστα, έκανε και πάλι μέσα σε λίγες ημέρες ρεκόρ καριέρας, σπάζοντας αυτό των 15 πόντων που είχε από την προ ημερών ήττα από τους Μπακς.

Όσο για τους «Ταύρους», με τον Μίροτιτς να μένει καθηλωμένος στον πάγκο και τον Μπάτλερ να είναι απών, οι φιλότιμες προσπάθειες του Ουέιντ που σταμάτησε στους 22 πόντους δεν ήταν αρκετές. Όταν με τέτοιες απουσίες, μάλιστα, παίκτες όπως ο Ρόντο δε μπορούν να βοηθήσουν - έμεινε στους 4 πόντους με 8 ασίστ - τότε η ήττα μοιάζει αναπόφευκτη. Έστω και αν Γκραντ ήρθε από τον πάγκο για να προσφέρει ακόμα 14 πόντους, οι Μπουλς δε μπορούσαν να φανούν ανταγωνιστικοί και ηττήθηκαν ακόμα πιο εύκολα, από ότι «μαρτυρά» το τελικό σκορ.

 

NBA Τελευταία Νέα