Να τριτώσει το... καλό κόντρα στην Μπαρτσελόνα!

Αντωνία Σπανού
Να τριτώσει το... καλό κόντρα στην Μπαρτσελόνα!
Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία (22:00, ΕΡΤ2) και με τον Βασίλη Σπανούλη απόντα θέλει νίκη για να δώσει συνέχεια στο εντυπωσιακό του σερί.

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, τουλάχιστον για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ανήκει στο παρελθόν και ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Ισπανία για να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από δύο σερί νίκες μέσα στο... σπίτι τους κόντρα σε δύσκολους αντιπάλους και ταξιδεύουν για την Ισπανία θέλοντας να δώσουν συνέχεια στις νίκες που ήδη τους κατατάσουν στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει ίσως τον κορυφαίο... πονοκέφαλο που θα μπορούσε να έχει καθώς ο Βασίλης Σπανούλης, που έσφιξε τα δόντια κόντρα στον Παναθηναϊκό, δεν κατάφερε να είναι έτοιμος και έμεινε εκτός αποστολής.

Αντίθετα κανονικά ταξίδεψε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ που ο τραυματισμός του κόντρα στην Κύμη δεν είναι κάτι σοβαρό, θα παίξει κανονικά έχοντας και δύσκολο έργο αφού θα κοντραριστεί με τον Τόμιτς.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός θα πρέπει να βρει λύσεις χωρίς τον αρχηγό του με τον Ουότερς, μετά το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό, να παίζειι το δεύτερο του παιχνίδι στην Euroleague και να χρειάζεται να... πέσει στα βαθιά.

Οι υπόλοιποι «ερυθρόλευκοι» δηλώνουν έτοιμοι για μια μεγάλη παραδοσιακή «μάχη» της Ευρώπης και θέλουν την νίκη που θα τους εδραιώσει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Από την άλλη ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά την επιστροφή του στο ΣΕΦ για πρώτη φορά ως αντίπαλος, υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Βαρκελώνη και θέλει να δει την ομάδα του να προστατεύει το «σπίτι» της.

Την προηγούμενη αγωνιστική η Μπαρτσελόνα συνετρίβη από την Μπάμπεργκ στην Γερμανία και θέλει αυτό να περάσει στο παρελθόν και να κάνει μια νέα αρχή κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο.

Οι ήττες που έχει κάνει στην έδρα της ήδη την «πονούν» και ο Ντόελμαν έδωσε το σύνθημα για νίκες από εδώ και στο εξής.

Στα αγωνιστικά ο Βίκτορ Κλαβέρ , σύμφωνα με τον προπονητή του, πονάει στο γόνατο αλλά θα παίξει κανονικά κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ σύννεφα υπάρχουν πάνω και από τον Τζόι Ντόρσεϊ καθώς μέσα στην εβδομάδα ακούστηκαν φήμες για νέο παίκτη στην θέση του από την ομάδα του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.