Με τη φανέλα της Ζελέζνικ ο Όστιν (pic)

Με τη φανέλα της Ζελέζνικ ο Όστιν (pic)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Με τη φανέλα της Ζελέζνικ ο Όστιν (pic)

bet365

Ο Αϊζέια Όστιν, ο οποίος συνεχίζει το όνειρό του κόντρα σε μια σπάνια ασθένεια, βρίσκεται ήδη στο Βελιγράδι και πόζαρε με τη φανέλα της Ζελέζνικ.

Ο Όστιν υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό του με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά θα παίξει αρχικώς στην FMP Ζελέζνικ, ως δανεικός από τους «ερυθρόλευκους». Ο νεαρός σέντερ υποχρεώθηκε να αποσυρθεί από τα παρκέ σε ηλικία 21 ετών αφού διαγνώστηκε με σύνδρομο Μάρφαν, μια σπάνια ασθένεια που προσβάλλει την καρδιά και την αορτή ενώ η ενασχόλησή του με το μπάσκετ θα έθετε σε κίνδυνο τη ζωή του!

Παρ' όλα αυτά, οι γιατροί τού έδωσαν το «ΟΚ» για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, παρά την πολύ περιορισμένη ορατότητά του από το δεξιό του μάτι. Σήμερα (11/1), λοιπόν, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις ενώ πόζαρε με τη φανέλα της Ζελέζνικ κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Nikola Tesla» του Βελιγραδίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα