Πάου Γκασόλ: «Θέλω να παίξω στο Ευρωμπάσκετ»! (vid)

Πάου Γκασόλ: «Θέλω να παίξω στο Ευρωμπάσκετ»! (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Πάου Γκασόλ: «Θέλω να παίξω στο Ευρωμπάσκετ»! (vid)

bet365

Ο... προσεχώς 37άχρονος Πάου Γκασόλ εξήγησε ότι θέλει να ενισχύσει την Ισπανία στο Ευρωμπάσκετ 2017 όμως ξεκαθάρισε πως όλα θα κριθούν από το πως θα εξελιχθεί η χρονιά στο ΝΒΑ.

Ο Πάου Γκασόλ έχει συνδυάσει την παρουσία του στην εθνική Ισπανίας με τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία της «φούρια ρόχα»: Χρυσό μετάλλιο σε Μουντομπάσκετ (2006), δυο ασημένια (2008, 2012) κι ένα χάλκινο (2016) μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, τρία χρυσά (2009, 2011, 2015), δυο ασημένια (2003, 2007) κι ένα χάλκινο μετάλλιο σε Ευρωμπάσκετ (2001) δεσπόζουν στο παλμαρέ του 36άχρονου PF των Σπερς, ο οποίος θέλει να δώσει το παρών σε ακόμα ένα μεγάλο τουρνουά!

Ο Γκασόλ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Cadena SER σχετικά με το ενδεχόμενο να ενισχύσει τους Ίβηρες στο διευρυμένο Ευρωμπάσκετ 2017, εκεί όπου η Ισπανία θα αντιμετωπίσει αρχικώς τις Ρουμανία, Ουγγαρία, Τσεχία, Κροατία και Μαυροβούνιο στον Γ' όμιλο της διοργάνωσης. «Αρχικώς, θέλω να παίξω στο Ευρωμπάσκετ. Η επιθυμία μου να αγωνιστώ για την εθνική ομάδα είναι μεγάλη! Το έχω αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια! Παρ' όλα αυτά, ελπίζω να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται με τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Σε αυτή την περίπτωση, θα έχω ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις μου στα μέσα ή τα τέλη Ιουνίου. Οποιαδήποτε απόφαση δεν θα είναι εύκολη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα