Μαρκόπουλος: «Πρέπει να προσέξουμε πολύ»

Κάτια Πετροπούλου
Μαρκόπουλος: «Πρέπει να προσέξουμε πολύ»

bet365

Ο Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στην περιφέρεια, στο ματς με την Νεπτούνας (11/01, 19:00), για το Champions League, και πως μπορεί να πάρει τη νίκη, αν παίξει το ίδιο καλά με το πρώτο παιχνίδι.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αφήνει πίσω του πια την ήττα από τον Παναθηναϊκό και πλέον κοιτάει το ματς με την Νεπτούνας, για την 12η αγωνιστική του Champions League (11/01, 19:00).

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για την αναμέτρηση αυτή και τόνισε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στην περιφέρεια και να κάνει ό,τι έκανε στο πρώτο παιχνίδι, αν θέλει να πάρει τη νίκη.

Ο προπονητής των Θεσσαλονικέων επίσης σχολίασε τα στοιχεία που δίνει ο ΜακΦάντεν στην ομάδα, αλλά και το αν υπάρχει θέμα με τον Τέιλορ.

Αναλυτικά είπε για:

Το αν είναι αγώνας ζωής ή θανάτου ο αυριανός για τον ΠΑΟΚ: «Δεν είναι απόλυτο αυτό, αλλά όλα τα παιχνίδια θέλουμε να τα κερδίσουμε. Αυτό είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να κερδίσουμε. Η Νεπτούνας είναι στις δύο καλύτερες ομάδες του ομίλου. Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ. Στο πρώτο παιχνίδι στη Λιθουανία, παίξαμε πολύ καλά. αν κάνουμε το ίδιο καλό παιχνίδι και αύριο, θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα».


Το δυνατό σημείο της Νεπτούνας και που μπορεί να χτυπήσει ο ΠΑΟΚ: «Δε μπορείς να αφήσεις τίποτα. Ξέρουμε πως παίζουν και αυτοί ξέρουν πως παίζουμε εμείς. Είναι μια σκληρή ομάδα, τρέχει στον αιφνιδιασμό, σουτάρει τρίποντα. Έχουν δυνατά κορμιά, που μπορούν να καλύψουν τους χώρους. Πρέπει να προσέξουμε πολύ στην περιφέρεια».

Αυτά που δίνει στην ομάδα ο ΜακΦάντεν: «Έχουμε έναν παίκτη πιο έτοιμο για το οργανωτικό και εκτελεστικό κομμάτι. Θέλουμε να μας βοηθήσει τα μέγιστα σε αυτό τον αγώνα».

Τη μικρή συμμετοχή του Τέιλορ στα τελευταία παιχνίδια: «Το είπα και χθες. Μια μέρα παίζει, μια μέρα δεν παίζει. Ο Τέιλορ είναι παίκτης της ομάδα μας».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα