«Οι Αντετοκούνμπο είμαστε σαν τους Γκασόλ»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
«Οι Αντετοκούνμπο είμαστε σαν τους Γκασόλ»!

bet365

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο εξήγησε ότι ο αδελφός του, Γιάννης, αξίζει το συμβόλαιο 100 εκατομμυρίων δολαρίων με τους Μπακς και αποκάλυψε ότι ο Καρμέλο Άντονι είναι μεγάλος θαυμαστής της Ελλάδας!

Την ώρα που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διεκδικεί με αξιώσεις τη συμμετοχή του στο All Star Game του ΝΒΑ και φιγουράρει στο εξώφυλλο του Sports Illustrated αφήνοντας πίσω του τον Στεφ Κάρι στην εβδομαδιαία κούρσα του MVP Ranking, ο αδελφός του Θανάσης μετράει τις δυνάμεις του στην κορυφαία λίγκα της Ευρώπης, την ισπανική.

Η Ανδόρα φιγουράρει στην όγδοη θέση της κατάταξης με ρεκόρ 8-6 κι απόψε (8/1, 19:30) δοκιμάζεται στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο παραχώρησε συνέντευξη στην «As» όπου αναφέρθηκε στους Νικς και τον Καρμέλο Αντόνι, τη στρατιωτική θητεία του και τις εξωπραγματικές επιδόσεις του Γιάννη με τους Μιλγουόκι Μπακς!

Κατ' αρχάς, μίλησε για το πέρασμά του από τους Νεοϋρκέζους και τη συνύπαρξή του με τον «Μέλο»: «Ο Καρμέλο Άντονι είναι σούπερ σταρ όμως με βοηθούσε συνεχώς! Ήταν πάντα δίπλα μου και με βοήθησε να προσαρμοστώ. Είναι μεγάλος θαυμαστής της χώρας μου, της Ελλάδας. Οι άνθρωποι στις ΗΠΑ πίστευαν αρχικά ότι είμαι Αμερικανός. Ένιωσαν τεράστια έκπληξη όταν τους εξήγησα ότι είμαι Έλληνας». Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στον Κρίσταπς Πορζίνγκις: «Το περασμένο καλοκαίρι ήλθε στην Ελλάδα και συμμετείχε στο event που οργανώσαμε με τον Γιάννη. Είναι ένα τεράστιο ταλέντο κι ένας εξαιρετικός τύπος. Έχει πλάκα. Έχουμε παρόμοια αίσθηση του χιούμορ, σε σύγκριση με τους Αμερικανούς».

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Γιάννη, την κοινή παρουσία τους στην Εθνική ομάδα και τη στιγμή που φόρεσαν τα χακί: «Ήταν ένα γεμάτο καλοκαίρι το περσινό. Στην Ελλάδα η στρατιωτική θητεία είναι υποχρεωτική. Ήταν μια σπουδαία εμπειρία. Εν συνεχεία παίξαμε με την Εθνική ομάδα στο Προολυμπιακό τουρνουά. Είμαστε σαν τα αδέλφια Γκασόλ! Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος για τον Γιάννη. Υπέγραψε πρόσφατα ένα μεγάλο συμβόλαιο με τους Μπακς και το αξίζει. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, συνεχίζει να προοδεύει και να εξελίσσεται ως παίκτης. Δεν γνωρίζω αν θα γίνει ο επόμενος Μάτζικ Τζόνσον, μόνο ο Θεός το ξέρει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι παλεύει κάθε μέρα για να πετύχει τον στόχο του».

 

Τελευταία Νέα