Υπέγραψε στον Ερυθρό Αστέρα ο Οστιν, αλλά θα παίξει στη Ραντνίσκι (vid)

Gazzetta team
Υπέγραψε στον Ερυθρό Αστέρα ο Οστιν, αλλά θα παίξει στη Ραντνίσκι (vid)

bet365

Την επιστροφή του στην ενεργό δράση ανακοίνωσε ο Αϊζάια Όστιν, ο οποίος πάσχει από το σύνδρομο Marfan. O 23χρονος σέντερ υπέγραψε στον Ερυθρό Αστέρα ωστόσο θα αγωνιστεί αρχικά στη θυγατρική του ομάδα, τη Ραντνίσκι.

Ο Αζάια Όστιν είχε ανακοινώσει την απόσυρσή του από το μπάσκετ από τη στιγμή που έλαβε το απαγορευτικό των γιατρών πριν από δύο χρόνια.

Παρόλα αυτά το πάλεψε, το κυνήγησε και ο 23χρονος σέντερ ύψους 2.16 μέτρων, είναι έτοιμος για το μεγάλο come back, υπογράφοντας συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα! Βέβαια δεν πρόκειται να αγωνιστεί άμεσα στην ομάδα του Βελιγραδίου αλλά θα δοθεί δανεικός στην FMP Ραντνίσκι προκειμένου να πάρει παραστάσεις, να βρει ρυθμό ώστε στη συνέχεια να μπορεί να σταθεί και στο υψηλότερο επίπεδο.

«Μετά το 2014 έλεγα πως αυτή η μέρα δεν θα ερχόταν ποτέ, αλλά ο Θεός είναι σπουδαίος και ήταν μαζί μου όλο αυτό το διάστημα, οπότε είμαι εδώ. Υπογράφοντας το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο, είμαι τόσο ευγνώμων. Ευχαριστώ για την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, τον Ερυθρό Αστέρα. Σας ευχαριστώ πολύ που μου δίνετε την ευκαιρία να κάνω αυτό που πραγματικά αγαπάω. Πέρασε πολύ καιρός και σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη. Προσευχηθείτε για μένα», έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook.

 

Τελευταία Νέα