Καλαμπάκος: «Θα πάρουμε κι άλλον παίκτη»

Gazzetta team
Καλαμπάκος: «Θα πάρουμε κι άλλον παίκτη»

bet365

Ο προπονητής του Κόροιβου, Ντίνος Καλαμπάκος, σχολίασε τη νίκη επί του Προμηθέα ενώ αναφέρθηκε στην ενίσχυση της ομάδας του.

«Κατ' αρχάς, χρόνια πολλά. Εύχομαι το 2017 να μας φέρει ό,τι χάσαμε το 2016. Εμείς δεν είχαμε κάνει Χριστούγεννα γιατί μας είχε στοιχίσει η ήττα από τον ΠΑΟΚ. Είχαμε πέσει και στην αλλαγή των ξένων, οπότε ψαχνόμασταν. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά γιατί όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ δεν τα παρατήσαμε.

Πιέσαμε και πετύχαμε κάποια μεγάλα σουτ. Μετά πήγαμε σε ένα ρίσκο βολών, κατ’ επιλογήν μας πάντα. Θεωρώ ότι κάναμε σωστές επιλογές και στα παιχνίδια που χάσαμε. Νομίζω ότι σκεφτήκαμε καλά, εκ του αποτελέσματος πάντα, γιατί αυτό τα κρίνει όλα. Ήταν η πρώτη μας εκτός έδρας νίκη και αυτό μας δίνει χαρά. Την χρειαζόμασταν. Η μεγάλη μας χαρά μετριάστηκε κάπως με τα άλλα αποτελέσματα που μάθαμε.

Έχουμε διάθεση να συνεχίσουμε. Παίξαμε απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο. Κοιτάμε μπροστά και θα προχωρήσουμε και σε μια ακόμη κίνηση ενίσχυσης. Για να σωθούμε πρέπει να γίνουμε καλύτεροι».

Από την πλευρά του, ο Αντρέα Μιλουτίνοβιτς είπε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Νομίζω ότι παίξαμε με αξιοπρέπεια, είχαμε ευστοχία και βγάλαμε πολύ ενέργεια μέσα στο παρκέ. Αν παίζουμε με μαχητικότητα, θα πάμε καλύτερα στην συνέχεια. Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα, οπότε θα χρειαστεί να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά στην προπόνηση».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα