Ζντοβτς: «Εύκολη... εντός εισαγωγικών η δουλειά μου σήμερα»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Ζντοβτς: «Εύκολη... εντός εισαγωγικών η δουλειά μου σήμερα»

bet365

Ο Γιούρι Ζντοβτς εμφανίστηκε ήρεμος μετά τη σημαντική νίκη επί του Άρη, μίλησε για το ενδεχόμενο απόκτησης γκαρντ, τον τραυματισμό του Βασιλειάδη και την απόδοση του Τσιμενέλου Ελόνου.

O Σλοβένος τεχνικός ανέφερε αρχικά: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Απόλαυσα σήμερα το κοουτσάρισμα. Ήταν εύκολη εντός εισαγωγικών, η δουλειά μου, σήμερα. Έκαναν πολύ καλή δουλειά οι παίκτες μου. Πρέπει να τους συγχαρώ πραγματικά. Όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα αυτή την περίοδο. Υπάρχει και κούραση. Κερδίσαμε και έτσι έχουν τα πράγματα. Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι».

Για την πρώτη εμφάνιση του Ελόνου στην Basket League: «Έκανε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα. Με εξέπληξε και εμένα. Πραγματικά δεν περίμενα να μας αποδώσει τόσα πολλά σήμερα, γιατί είναι λίγες μέρες στην ομάδα. Στη Σάσαρι έκανε αξιοπρεπή εμφάνιση. Χρειαζόμασταν έναν τέτοιο παίκτη. Μας έλειπε η ενέργεια και το παιχνίδι πάνω από την στεφάνη. Δεν θέλω να ενθουσιάζομαι ακόμα. Είναι νωρίς, γιατί και στην αρχή φαινόταν εξαιρετικός και ο Φάλκερ».

Για τα σενάρια απόκτησης παίκτη και τον Ιβάνοβιτς: «Ο υπεύθυνος είναι ο τζενεραλ μάνατζερ. Είναι η δουλειά του. Δεν ξέρω πως να απαντήσω τώρα σε αυτή την ερώτηση. Δεν είναι μυστικό ότι δεν είμαι ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του Ιβάνοβιτς. Από την άλλη μεριά δεν είναι και εύκολο για αυτόν, γιατί ο Ούκιτς και ο Ντίξον έχουν πολλή ώρα την μπάλα στα χέρια τους. Υπάρχει και πίεση για αποτελέσματα στην ΑΕΚ, οπότε ίσως να σκεφτόμαστε διαφορετικά, όσον αφορά τους νέους παίκτες που θέλαμε να τους βάλουμε στο παιχνίδι μας, στην αρχή της χρονιάς».

Για τους τραυματισμούς και τον Κώστα Βασιλειάδη: «Όταν βγήκε ο Βασιλειάδης με τραυματισμό, αυτή η κατάσταση κατέστρεψε την χημεία μας. Είχαμε πολύ καλή χημεία στην αρχή της σεζόν. Ήταν καθοριστικός παίκτης εκείνη την στιγμή. Εκτός από την επίθεση, όπου είναι εξαιρετικός, ακόμα και στην άμυνα, που δεν ήταν το δυνατό σημείο του, ήταν σωστός. Ακολούθησαν και άλλοι τραυματισμοί. Δεν μπορούσαμε να έχουμε τον ρυθμό που είχαμε πριν τον τραυματισμό του. Ο Μίνια τώρα δεν γυμνάστηκε για 10 μέρες. Ο Βασιλειάδης έκανε... μιάμιση προπόνηση πριν το ματς αυτό. Δυστυχώς γύρισε και πάλι τον αστράγαλο σήμερα. Δεν νομίζω ότι ήταν κάτι σοβαρό. Θα δούμε τι θα δείξουν και οι εξετάσεις».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα