Πρίφτης: «Στο δεύτερο ημίχρονο δεν εμφανιστήκαμε»

Πρίφτης: «Στο δεύτερο ημίχρονο δεν εμφανιστήκαμε»

bet365

Ο Δημήτρης Πρίφτης φυσικά και δεν ήταν ικανοποιημένος από την απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου ενώ τόνισε πως το ματς Κυπέλλου θα είναι διαφορετικό.

Η ΑΕΚ επικράτησε άνετα του Άρη και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο οι Θεσσαλονικείς δεν μπόρεσαν να μειώσουν ώστε να διεκδικήσουν τη νίκη και ηττήθηκαν με 20 πόντους διαφορά.

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού ο Δημήτρης Πρίφτης ανέφερε πως, «Η ΑΕΚ έπαιξε καλύτερα και ήταν ιδιαίτερα εύστοχη σε ένα κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης. Είχαμε επαφή με το σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, κάποια στιγμή χάσαμε τη συγκέντρωσή μας μετά τα εύστοχα τρίποντα του Ούκιτς. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν εμφανιστήκαμε στο παιχνίδι, ήμασταν πολύ στατικοί και θα έλεγα όχι ιδιαίτερα μαχητικοί στην άμυνα. Είναι κάτι που πρέπει να το αλλάξουμε αν θέλουμε να έχουμε τύχη για το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Σε ερώτηση για τον αγώνα του Κυπέλλου, απάντησε, «Είναι διαφορετικό παιχνίδι. Αν είναι καλό ή κακό το ότι θα γίνει άμεσα… αυτά κρίνονται στη συνέχεια. Άλλες φορές καλύτερο. Σημασία έχει ότι δεν παίξαμε καλά σήμερα και ότι δεν ήταν αισιόδοξη η εμφάνισή μας, ειδικά μετά από μια σειρά αγώνων όπου ήμασταν καλοί».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα