Καμπερίδης: «Να κλείσουμε με επιτυχία τον πρώτο γύρο»!

Gazzetta team
Καμπερίδης: «Να κλείσουμε με επιτυχία τον πρώτο γύρο»!

bet365

Ο Μιχάλης Καμπερίδης υποστήριξε πως το Ρέθυμνο θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει... αλώβητο το «Μελίνα Μερκούρη» κόντρα στη Δόξα Λευκάδας (07/01, 17:00).

Ο 22χρονος φόργουορντ της κρητικής ομάδας τόνισε πως το Ρέθυμνο επιθυμεί να κλείσει με επιτυχία τον Α' γύρο της Basket League, με μία νίκη κόντρα στη... νεοφώτιστη Δόξα Λευκάδας (07/01, 17:00).

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Να δώσουμε συνέχεια στην θετική παράδοση

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!

Έφυγε και το 2016 μέσα σε… μία νύχτα. Μία χρονιά όχι και τόσο καλή για μένα, όσο και για πολύ κόσμο ακόμα. Από τον τραυματισμό και την αποθεραπεία, έως την επιστροφή μου ξανά στα παρκέ, ήταν μερικά από τα πράγματα που συνέβησαν στην ζωή μου μέσα στο 2016. Αυτά πλέον ανήκουν στο παρελθόν και τραβάμε μπροστά για νέες… περιπέτειες. Αυτά σε προσωπικό επίπεδο…

Σε ομαδικό επίπεδο, η ομάδα μου κατάφερε σε αυτό το πρώτο μισό της Βasket League να βρίσκεται μέσα στους στόχους της και αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε και τη νέα χρονιά. Να συνεχίσουμε από εκεί που το αφήσαμε. Μάλιστα στο "Μελίνα Μερκούρη" θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στην θετική παράδοση και να το διατηρήσουμε αλώβητο, για να παραμείνουμε σε "τροχιά" εξάδας. Για να το πετύχουμε, βέβαια, αυτό, θα πρέπει να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της Δόξας Λευκάδας.

Μία ομάδα "νεοφώτιστη", που χρειάζεται επειγόντως βαθμούς, ώστε να "ξεκολλήσει" από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Για αυτό το λόγο, το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο και θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Άλλωστε έχουμε δείξει πως όταν πρέπει, είμαστε έτοιμοι, έχοντας μέχρι στιγμής 5 νίκες σε ισάριθμα ματς στην έδρα μας.

Αυτός μάλιστα, θα είναι και ο τελευταίος αγώνας του α’ γύρου, οπότε θέλουμε να κλείσουμε με επιτυχία αυτό τον κύκλο και να ξεκινήσουμε με αισιοδοξία τον β’ γύρο. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο, καθώς είναι το νούμερο ένα αγαθό, αλλά και πολλές επιτυχίες στην ομάδα μου»!

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα