Τζόζεφ: «Έκανα την καλύτερη επιλογή»

Gazzetta team
Τζόζεφ: «Έκανα την καλύτερη επιλογή»

bet365

Ο Ντεβό Τζόζεφ βρίσκεται ήδη στην Κρήτη και τέθηκε κανονικά στην διάθεση του Τόνι Κωνσταντινίδη για την αναμέτρηση με την Δόξα Λευκάδας (7/1, 17:00) στο Ρέθυμνο.

Ο Αμερικανός γκαρντ πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ενώ είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και τους νέους του συμπαίκτες.

Ο Ντεβό Τζόσεφ στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος, ενώ τόνισε πως έκανε την καλύτερη επιλογή με την μεταγραφή του στο Ρέθυμνο Cretan Kings.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θεωρώ πως έκανα την καλύτερη επιλογή. Ήρθα σε μία πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα. Το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι πολύ υψηλό και είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για μένα να βελτιωθώ και να βοηθήσω την ομάδα. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Ελλάδα αλλά παρ’ όλα αυτά γνωρίζω πως το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και έχει μερικές από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα όσο περισσότερο γίνεται αλλά και εγώ να βοηθηθώ μέσα από αυτή τη διαδικασία, ανυπομονώντας να ξεκινήσω τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα