Δεν κάνει κρύο στο… Καζάν

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Δεν κάνει κρύο στο… Καζάν
Ο Γερο Γιοβάισα επιστρέφει με πόνημα επικίνδυνων… καιρικών φαινομένων.

Καλημέρα σύντροφοι

Εμαθα πως στην Ελλάδα χιονίζει εδώ και δυο μέρες, οπότε στον Παναθηναϊκό το -4 που θα βρει στο Καζάν δεν θα τον ενοχλήσει περισσότερο. Αν κάτι πρέπει να φοβηθεί είναι την καταιγίδα που ακούει στο όνομα Κιθ Λάνγκφορντ. Ο… μπαγάσας έχει 20+ πόντους φέτος στη Euroleague κι αν δεν ήταν αυτός, τότε μπορεί οι νίκες της Ούνικς στην κανονική περίοδο να πήγαιναν…. Ασορτί με τη θερμοκρασία στη Ρωσία. Βέβαια απόψε, δεδομένα ο Τσάβι Πασκουάλ θα προσπαθήσει να στήσει αμυντικό τείχος εναντίον του, όμως θα το καταφέρει. Δύσκολο μου μοιάζει και βρήκα το over 23.5 πόντων του στο 1.85.

Ξέρω τί σκέφτεστε τώρα. Αν βάλει πάνω από 23 ο Λάνγκφορντ πως θα κερδίσει ο Παναθηναϊκός. Ε, μεταξύ μας τώρα, η Ούνικς δεν είναι καμιά επιθετική μηχανή με λύσεις σε όλες τις θέσεις. Από την άλλη, οι «πράσινοι» έχουν βρει ρυθμό τελευταία και πλην του Καλάθη που είναι ώρες που νομίζεις ότι κλωνοποιείται και εμφανίζονται 2-3 ταυτόχρονα στο παρκέ, σε κάθε ματς βγαίνει και ένας καινούριος πρωταγωνιστής. Με την Μπασκόνια ήταν ο Σίνγκλετον, ωστόσο απόψε ομολογώ ότι προτίθεμαι να εμπιστευτώ τον Ρίβερς, αφού και το line του είναι σχετικά χαμηλά στους 10.5 πόντους και ταυτόχρονα στο 2-3 η Ούνικς δεν διαθέτει ιδιαίτερα αποτελεσματικά αμυντικά όπλα.

Οφείλω να το ομολογήσω, πως πλην του ματς που αρχίζει νωρίς, τα υπόλοιπα δύο δεν προξένησαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, πλην ίσως από τη μάχη της Μπαρτσελόνα με την Νταρουσαφάκα. Κι εκεί, για να είμαστε ειλικρινείς, σημείο δεν «βγαίνει» (έτσι δεν λένε οι έγκριτοι στοιχηματικογράφοι αγαπημένε μου αναγνώστη, αλλά μου έκανε εντύπωση το line πόντων. Καιρό είχα να δω στη Euroleague under/over κάτω από 150 πόντους και με την Μπαρτσελόνα να αποκτά ρυθμό στα τελευταία δύο παιχνίδια της, βρήκα στο over στο 1.85.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα