Χριστοδούλου: «Στον Παναθηναϊκό θα δούμε έναν... άλλο Τζεντίλε»

Gazzetta team
Χριστοδούλου: «Στον Παναθηναϊκό θα δούμε έναν... άλλο Τζεντίλε»

bet365

Ο Ανδρέας Χριστοδούλου αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό κι έπειτα μίλησε για τον Αλεσάντρο Τζεντίλε, το Ρέθυμνο και την καριέρα του.


Ο νεαρός γκαρντ του Ρεθύμνου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το πιο σημαντικό μάθημα που πήρε στον Ολυμπιακό: «Ήταν πολλά τα μαθήματα που πήρα και είμαι χαρούμενος που ήμουν μέλος αυτής της ομάδας. Μπορεί να μην είχα χρόνο συμμετοχής, αλλά δούλεψα με μεγάλους προπονητές και παίκτες, από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Προσπαθούσα να κερδίζω εμπειρίες και να γίνω καλύτερος. Σίγουρα ήταν δύο χρόνια που κέρδισα, παρά το γεγονός ότι δεν έπαιζα. Προσπαθούσα να κερδίζω καθημερινά. Όλοι οι παίκτες ξεκίνησαν από χαμηλά και στα 23-24 όταν είχαν πάρει τις εμπειρίες τους, έκαναν το μεγάλο βήμα στην καριέρα τους. Όμως, θεωρώ ότι δεν είναι και το καλύτερο να πηγαίνεις στα 18 σου σε μία τόσο μεγάλη ομάδα και να περιμένεις την ευκαιρία από κάποιον τραυματισμό. Η προπόνηση χρειάζεται, αλλά πιστεύω ότι γίνεσαι καλύτερος μέσα από τα παιχνίδια».

Για τον Άρη: «Είχα υπογράψει στον Άρη το 2013. Αλλά ήταν το άρθρο 99 και λόγω της κυπριακής υπηκοότητας που είχα, ο Άρης δεν μπορούσε να είχε ξένο στο ρόστερ. Έτσι, δύο ημέρες μετά υπέγραψα στον Ολυμπιακό. Ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Το θέμα είναι ότι πήγα στον Ολυμπιακό, κέρδισα πράγματα και πλέον είμαι στο Ρέθυμνο».

Για το Ρέθυμνο: «Η ομάδα πάει μία χαρά, παρά το γεγονός ότι κάναμε κάποιες ήττες που θα μπορούσαμε να μην τις είχαμε κάνει. Έχουμε το σημαντικό παιχνίδι με τη Λευκάδα για να κλείσει καλά ο πρώτος γύρος και στον δεύτερο με τα περισσότερα εντός έδρας, θέλουμε να πάρουμε νίκες για να κάνουμε κάτι καλό. Υπάρχει ενθουσιασμός από τον κόσμο και μεγάλες βλέψεις από τη διοίκηση. Έχουμε ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα. Ακούστηκαν και πράγματα για Ευρώπη, αν πάμε ψηλά στη βαθμολογία. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν όραμα για την ομάδα».

Για τον Αλεσάντρο Τζεντίλε: «Όλοι ξέρουμε τι παίκτης είναι. Ένας δυνατός και χαρισματικός σκόρερ. Ήταν αρχηγός στην Αρμάνι και φέτος δεν ξέρω τι έγινε και αποχώρησε. Αλλά, πιστεύω ότι θα δούμε έναν άλλο Τζεντίλε. Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα και έτσι θα μπει σε ένα καλούπι, που θα τον κάνει πιο επικίνδυνο για τους αντιπάλους. Ένας τέτοιος παίκτης μπορεί να μπει στο ροτέισον. Έδειξε ότι μπορεί να πασάρει στο ματς με εμάς και όπως είπα θα δούμε έναν πιο ποιοτικό Τζεντίλε. Μέχρι να εγκλιματιστεί, βέβαια, θέλει τον χρόνο του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα