Καλαμπάκος: «Όταν τον πίνουμε, τον πίνουμε μόνοι μας»!

Gazzetta team
Καλαμπάκος: «Όταν τον πίνουμε, τον πίνουμε μόνοι μας»!

bet365

Ο Ντίνος Καλαμπάκος σχολίασε με... γλαφυρό τρόπο τη διαιτησία στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και παραδέχτηκε πως «όλη η χαρά του αθλήματος, είναι στην καμπούρα μας».

Ο Κόροιβος γνώρισε την ήττα στις λεπτομέρειες από τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Ήλιδας και ο προπονητής των γηπεδούχων, Ντίνος Καλαμπάκος, σχολίασε με τον δικό του, μοναδικό τρόπο τη διαιτησία στην κάμερα της NOVA: «Γενικά, δεν είμαι μίζερος και δεν γκρινιάζω. Όταν τον πίνουμε, τον πίνουμε μόνοι μας. Το σημερινό, όμως, με την διαιτησία ήταν λίγο κακό. Τιμωρείς μία ομάδα που είναι πιο κακή, πιο κοντή. Σταματάς το ρυθμό. Δεν κλείσαμε καλά το 2016. Δεν πειράζει».

Σχολίασε, δε, την... ομορφιά του αθλήματος: «Όλη η χαρά του αθλήματος είναι στην καμπούρα μας. Παλέψαμε. Εδώ και 15 μέρες είχαμε ταλαιπωρηθεί με τον κοντό που έλεγε "φεύγω, δεν φεύγω". Σήμερα, δυστυχώς, δεν μας έκανε δώρο γιατί ήταν πολύ κακός».

Την είχε να πει για το τελευταίο, άστοχο τρίποντο του Μιλουτίνοβιτς; «Ο Μπράουν έκανε αρχικά την καμινάδα. Τα παιδιά του ΠΑΟΚ έκαναν λάθος, ο Μιλουτίνοβιτς έμεινε μόνος τους, αλλά πέτυχε τον φωτογράφο. Δεν ήμασταν ιδιαίτερα τυχεροί».

Ο προπονητής του Κόροιβου σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου: «Χαίρομαι που έχω δίπλα μου τον κόουτς Σούλη Μαρκόπουλο, δεν είχε τύχει να συναντηθούμε ποτέ, είναι ένας άνθρωπος που έχει αφήσει πράγματα στο ελληνικό μπάσκετ και έχει προσφέρει πάρα πολλά.
Σε ότι αφορά το παιχνίδι δυστυχώς έχουμε χάσει πολλά παιχνίδια και βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση να προσπαθούμε να κάνουμε μία νίκη, αλλά για κάποιους λόγους, στις λεπτομέρειες δεν είμαστε τυχεροί. Θέλουμε να τελειώσουμε περήφανοι ένα παιχνίδι και θέλαμε πολύ τον συγκεκριμένο για να πάρουμε μία βαθμολογική ανάσα. Είχαμε μεγάλο πρόβλημα μέσα στη ρακέτα, αλλά είμαι ευχαριστημένος από αυτά που κάναμε.

Δεν μου αρέσει να είμαι μίζερος αλλά αυτή τη φορά θα γκρινιάξω λίγο με την «τριάδα» των διαιτητών, γιατί στο τέλος μας έκοψαν τον αέρα και τιμώρησαν ουσιαστικά τη διάθεση των παιδιών να παλέψουν και μας έβαλαν στο ρυθμό του ΠΑΟΚ. Δεν σεβάστηκαν την προσπάθεια.

Νομίζω πλέον ότι θα πάμε μέχρι τέλους αγκομαχώντας, τώρα πρέπει να ξαναπολεμήσουμε και να δούμε πώς θα βοηθήσουμε την ομάδα. Θεωρώ ότι πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές, τώρα που φεύγει και ο Μπράουν πρέπει να βρούμε έναν άλλο μοχλό και ίσως χρειαστούμε και άλλες αλλαγές. Θα μιλήσουμε με τη διοίκηση και θα δούμε. Παρ’ όλα αυτά να έχουμε όλοι καλή χρονιά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα