Σερέλης: «Μας παρέσυρε η ατμόσφαιρα του γηπέδου»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Σερέλης: «Μας παρέσυρε η ατμόσφαιρα του γηπέδου»

bet365

Ο Χρήστος Σερέλης εξήγησε ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από την αμυντική λειτουργία του Λαυρίου κόντρα στον Άρη.

«Νομίζω ότι έγινε ένα ωραίο παιχνίδι. Είχε κάποιες αυξομειώσεις. Ο Άρης μπήκε δυνατά, εμείς το φοβηθήκαμε το παιχνίδι και αντί να βγάλουμε ενέργεια, μας παρέσυρε η ατμόσφαιρα του γηπέδου και ήμασταν νωχελικοί. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να γίνουμε ανταγωνιστικοί και να δημιουργήσουμε προβλήματα στον αντίπαλό μας. Είμαι ικανοποιημένος γιατί τα καταφέραμε απέναντι στον Άρη που είναι σε καλή κατάσταση. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο που τον αντιμετωπίσαμε στην άμυνα, αλλά είναι καλύτερη ομάδα.

Το συγκεκριμένο γήπεδο δίνει φοβερή ενέργεια στους παίκτες. Έχω ξαναπεί ότι εμείς οι μπασκετικοί ανεξαρτήτων ομαδικών "πιστεύω", περιμένουμε με ανυπομονησία την επιστροφή του Άρη για να δώσει πολύ καλύτερο χρώμα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εμείς έχουμε τώρα μερικά σημαντικά παιχνίδια, με αρχή τον αγώνα με τον Απόλλωνα. Αν συνεχίσουμε έτσι, θεωρώ ότι έχουμε τη δυνατότητα να φτάσουμε στο σημείο ώστε να μην κινδυνεύσουμε. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε» εξήγησε αρχικώς ο προπονητής του Λαυρίου.

Σε ερώτηση για το fair play του Δημήτρη Πρίφτη στην τελευταία επίθεση, ο Χρήστος Σερέλης επισήμανε: «Είναι λίγο δύσκολο για τον προπονητή αλλά ξέρουμε το ήθος του κόουτς και δεν χρειαζόταν αυτή η φάση για να το καταλάβουμε. Και ο Καββαδάς παρασύρθηκε από τον κόσμο. Αυτό έχει γίνει τα τελευταία χρόνια. Για να δείξουμε σεβασμό, δεν κάνουμε την τελευταία επίθεση. Πριν από 15-20 χρόνια αυτό δεν γινόταν. Δε σημαίνει ασέβεια αν εκδηλώσεις επίθεση, αλλά ας αποφασίσουμε και ας καθιερώσουμε τι θα κάνουμε και να το τηρούμε όλοι».

Εκ μέρους των παικτών, ο Χριστόφορος Στεφανίδης ανέφερε: «Αναμφίβολα έγινε ένα περίεργο παιχνίδι. Εμείς ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε τον φορμαρισμένο Άρη τον τελευταίο μήνα που έχει κάνει νίκες κι έχει αποκτήσει ψυχολογία. Ήρθαμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Είναι οξύμωρο γιατί χάσαμε με 20 πόντους γιατί η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία στο παιχνίδι της. Έχοντας να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είχε την ευτυχία να είναι πλήρης. Ο Καββαδάς είναι τεράστια δύναμη κάτω από το καλάθι και είχαμε να αντιμετωπίσουμε και αυτό. Εμείς ήμασταν κοντά, το θέλαμε, είχαμε διάθεση και παρότι δεν αρχίσαμε καλά, επανήλθαμε και κοιτάξαμε τον Άρη στα μάτια. Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία και να πάμε για τον τελικό της επόμενης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Πατρών».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα