Γιαννόπουλος: «Να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί με τον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Γιαννόπουλος: «Να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί με τον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Χάρης Γιαννόπουλος μίλησε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Δευτέρα (26/12, 18:00) και εξήγησε ότι είναι ένα από τα δύο πιο δύσκολα που έχει να δώσει το Ρέθυμνο μέσα στη σεζόν.

«Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι ένα από τα δύο πιο δυνατά που έχουμε να δώσουμε μέσα στη σεζόν. Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι μία ομάδα από τις καλύτερες στην Ευρώπη και πρέπει να ματσάρουμε την ενέργεια τους και τη δύναμη μας στην άμυνα για να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί» δήλωσε αρχικά ο φόργουορντ των Κρητικών και συνέχισε:

«Το ματς με τον Κόροιβο ήταν η καλύτερη εμφάνιση μας γιατί ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο των προπονητών για 38 λεπτά, παίρνοντας μία πολύ σημαντική νίκη. Η ομάδα έτσι όπως είναι χτισμένη δεν έχει κάποιον σούπερ σταρ που να μην μπορεί να τον καλύψει. Είμαστε όλοι ισάξιοι και οι υπόλοιποι που έχουμε μείνει θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τα κενά».

Και κλείνοντας, ο Χάρης Γιαννόπουλος, είπε: «Βέβαια, περιμένουμε να επιστρέψει και ο Κώττας αλλά και ο νέος μας συμπαίκτης για να συνεχίσουμε πλήρεις και να πετύχουμε τους στόχους μας. Από κει και πέρα μπορεί να διανύουμε γιορτινές μέρες αλλά αυτό εμάς δεν μας επηρεάζει. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας. Ούτως ή άλλως εγώ θυμάμαι πάντα τον εαυτό μου να περνάει τα Χριστούγεννα στο παρκέ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα