Νάντο Τζεντίλε στο gazzetta.gr: «Να δω τον γιο μου στα πράσινα»! (vids)

Νάντο Τζεντίλε στο gazzetta.gr: «Να δω τον γιο μου στα πράσινα»! (vids)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Νάντο Τζεντίλε στο gazzetta.gr: «Να δω τον γιο μου στα πράσινα»! (vids)

bet365

Ο...τρελός Ιταλός των φίλων του Παναθηναϊκού, Νάντο Τζεντίλε, μίλησε στο gazzetta.gr για το ενδεχόμενο ο γιος του να αγωνιστεί στο «τριφύλλι»!

Η μεγαλύτερη έκφραση ευγνωμοσύνης και σεβασμού προς τον πατέρα από τα παιδιά του είναι η δημόσια συνάντηση με το έργο του. Όπως, ακριβώς, συνέβη με τον Αλεσάντρο Τζεντίλε, τον πρώην αρχηγό της Αρμάνι Μιλάνο ο οποίος μεγαλούργησε στο Mediolanum Forum κατακτώντας δυο πρωταθλήματα (2014 & 2016) με το #5 στη φανέλα.

Σαν τον πατέρα του, Νάντο, όταν αγωνιζόταν στην Ολίμπια Μιλάνο κατακτώντας το νταμπλ τη σεζόν 1995-'96! Ήταν το πρώτο πρωτάθλημα των Μιλανέζων έπειτα από εφτά ολόκληρα χρόνια. Ο «τρελός» Ιταλός των φίλων του Παναθηναϊκού μιλάει με νοσταλγία κάθε φορά που αναφέρεται στην Αθήνα και την πρώην ομάδα του, ενώ εύχεται να δει τον γιο του να συνεχίζει τη δική του κληρονομιά στους «πράσινους».

Οι συμπατριώτες αναφέρουν ότι το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Αλεσάντρο Τζεντίλε στον Παναθηναϊκό είναι η υπογραφή του προέδρου της Αρμάνι Μιλάνο, Λίβιο Πρόλι, κάτι το οποίο ενδεχομένως να ξεκαθαρίσει στο αυριανό (15/12) ραντεβού των δυο πλευρών.

Στο μεταξύ, ο Νάντο Τζεντίλε μίλησε στο gazzetta.gr για τη μεγάλη του επιθυμία και τις διαπραγματεύσεις.

«Δεν έχει υπάρξει ακόμα οριστική συμφωνία. Υπάρχουν επαφές και συζητήσεις. Θα δούμε μέσα στις επόμενες ώρες. Μακάρι να πάνε όλα καλά! Αισιοδοξώ ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος» εξήγησε αρχικώς ο πατήρ Τζεντίλε, ο οποίος κατέκτησε την EuroLeague στη Θεσσαλονίκη, το ιστορικό πρωτάθλημα στο ΣΕΦ και την αγάπη του κόσμου του Παναθηναϊκού κατά την παρουσία του στο «τριφύλλι».

Ρωτήσαμε τον 49άχρονο βετεράνο πόιντ γκαρντ αν θα ήθελε να δει τον γιο του να αγωνίζεται στην ίδια ομάδα με τον ίδιο! «Εννοείται! Μα γιατί με ρωτάς; Φυσικά και θα ήθελα να δω τον γιο μου στα πράσινα. Είμαι οπαδός του Παναθηναϊκού και θα ήθελα να δω τον Αλεσάντρο να συνεχίσει τη δουλειά του πατέρα του (γέλια). Υπομονή λίγες ημέρες».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα