Ιβάνοβιτς: «Έτοιμοι για τη νίκη με Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Ιβάνοβιτς: «Έτοιμοι για τη νίκη με Παναθηναϊκό»

bet365

Χωρίς φόβο, η ΑΕΚ θα παλέψει για τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό την Κυριακή (11/12, 21:30), για την 10η αγωνιστική της Basket League, όπως υποστήριξε ο Νίκολα Ιβάνοβιτς.

Ο 22χρονος γκαρντ της «Βασίλισσας» μίλησε για το αυριανό (11/12, 21:30) ντέρμπι με το «τριφύλλι» στο ΟΑΚΑ και τόνισε πως η ομάδα του θα διεκδικήσει τη νίκη χωρίς φόβο, ενώ έκανε λόγο και για το καλό κλίμα που υπάρχει στην ΑΕΚ.

Τέλος, ο Ιβάνοβιτς επεσήμανε τα στοιχεία που πρέπει να προσέξουν αυτός και οι συμπαίκτες του ενάντια στους «πράσινους».

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Τίποτα να φοβηθούμε

Καλησπέρα σας,

Επιστρέψαμε με νίκη από την Ουγγαρία για το Champions League και πλέον προετοιμαζόμαστε για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή φόρμα. Η ατμόσφαιρα μέσα στην ομάδα είναι εξαιρετική, το ηθικό ανεβασμένο και είμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατός αντίπαλος. Διαθέτει παίκτες που έχουν εμπειρία και ταλέντο να σου κάνουν τη ζημιά ανά πάσα στιγμή. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στόχος μας είναι να σταματήσουμε κάποιους παίκτες – κλειδιά, που μας έχει επισημάνει ο κόουτς. Να παίξουμε την άμυνα που ξέρουμε και να πιστέψουμε, ότι μπορούμε να κερδίσουμε το ματς.

Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει τον κόσμο του στο πλευρό του, ωστόσο, δεν θα αφήσουμε κάτι τέτοιο να μας επηρεάσει. Γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας ως ομάδα και εφόσον εφαρμόσουμε τις οδηγίες του προπονητικού επιτελείου, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

Σας ευχαριστώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα