Να βγει από την... παρένθεση της Ισπανίας

Αντωνία Σπανού
Να βγει από την... παρένθεση της Ισπανίας
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Γαλατάσαραϊ (9/12, 20:00, EΡΤ1), θέλει να αφήσει πίσω του την κακή παρένθεση της Ισπανίας και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Να κλείσει άμεσα την κακή παρένθεση της Ισπανίας και την ήττα από την Μπαρτσελόνα θέλει ο Παναθηναϊκός Superfoods.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ υποδέχεται την Γαλατάσαραϊ στο «Νίκος Γκάλης» και θέλει να ξεπεράσει τις ...παγίδες των Τούρκων.

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής χωρίς κανένα νέο πρόβλημα και άπαντες είναι ετοιμοπόλεμοι ώστε να «γυρίσουν» τον διακόπτη και να επιστρέψουν στις νίκες στην διοργάνωση.

Από την πλευρά τους οι Τούρκοι ταξίδεψαν στην Ελλάδα με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα.

Σίγουρα στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟ δεν θα πάρει μέρος ο Ντέι και ερωτηματικά αποτελούν ο Άλεξ Τάιους και Τίμπορ Πλάις που ταλαιπωρούνται από ίωση και η συμμετοχής τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Ο Ντίμπλερ έδωσε το σύνθημα για την ομάδα τονίζοντας ότι γνωρίζει την «καυτή» έδρα που έχουν οι πράσινοι αλλά αυτό δεν επηρεάζει την ομάδα του που ελπίζει στην πρώτη της εκτός έδρας νίκη.

Ήξερες ότι:

Ο Τζάστιν Ντέντμον ήταν συμπαίκτης με τους Γιάννη Μπουρούση και Αντώνη Φώτση στην Αρμάνι Μιλάνο, κατά τη διάρκεια των playoffs του 2011-12.

Ο Κέι Σι Ρίβερς ήταν συμπαίκτης με τον Ντιόν Τόμπσον στο πρώτο μέρος της περσινής σεζόν στην Μπάγερν Μονάχου.

Ο Άλεξ Τάιους έκανε ρεκόρ καριέρας σε ριμπάουντ (11) απέναντι στον Παναθηναϊκό τον Δεκέμβριο του 2014, όταν ήταν στην Μακάμπι.

Ο Νικ Καλάθης είναι δεύτερος σε ασίστ φέτος με 6.9 ανά αγώνα.

Ο Κρις Σίνγκλετον είναι πέμπτος σε τάπες με 1.3 ανά αγώνα.

Ο Γιάννης Μπουρούσης είναι δεύτερος σε ριμπάουντ (1.494) και σε κοψίματα (183) στη διοργάνωση. Επίσης, είναι πέμπτος σε συμμετοχές με 261 και δεύτερος σέντερ με 2.238 πόντους και τρίτος με 222 ασίστ.

Ακόμη, θέλει 6 ριμπάουντ για να φτάσει τα 1.500 στη διοργάνωση. Ο μόνος που έχει καταφέρει να τα ξεπεράσει είναι ο Φελίπε Ρέγιες, που το έκανε φέτος.

Ο Αντώνης Φώτσης πρέπει να κάνει 4 τάπες ακόμα για να φτάσει τις 100.

Ο Άλεξ Τάιους είναι δεύτερος σε κοψίματα φέτος με 1.5 ανά αγώνα, ενώ ο Τίμπορ Πλάις είναι τέταρτος με 1.4.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.