H βαθμολογία και τα αποτελέσματα της EuroLeague

Gazzetta team
H βαθμολογία και τα αποτελέσματα της EuroLeague
Με τις Φενέρ και Ρεάλ να υπερασπίζονται τις έδρες τους και την ΤΣΣΚΑ να παίρνει ένα σπουδαίο διπλό στην Ιταλία, ολοκληρώθηκε η δεύτερη μέρα της 11 αγωνιστικής της Euroleague. Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία.

Στην αναμέτρηση που «άνοιξε» την 11η αγωνιστική, η Μπάμπεργκ την Τετάρτη (08/12) πήρε ένα πολύτιμο διπλό κόντρα στην Μακάμπι (70-85) κι επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, μετά από πέντε σερί ήττες που είχε υποστεί στη διοργάνωση.

Στα παιχνίδια της Πέμπτης (08/12), η Φενέρ επικράτησε άνετα του Ερυθρού Αστέρα (87-72) στην «Ulker Sports Arena» και συνέχισε με νίκες στο θεσμό.

Κόντρα στις σημαντικές απουσίες των Νάντο Ντε Κολό και Μίλος Τεόντοσιτς, η ΤΣΣΚΑ πήρε ένα σπουδαίο διπλό (64-79) ενάντια στην Αρμάνι Μιλάνο, παρά τα δύσκολα που της έβαλαν οι πρωταθλητές Ιταλίας, κι έφτασε στο 10-1.

Τέλος, η Ρεάλ κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στη «μαχητική» Ζαλγκίρις (96-91), παρά την απουσία του Σέρχιο Γιουλ και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε.

Η 11η αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα (09/12), με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται την Γαλατάσαραϊ στο ΟΑΚΑ (20:00) και τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί την Ούνικς στο ΣΕΦ (21:45).

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία της Euroleague.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.