H βαθμολογία και τα αποτελέσματα της EuroLeague

Gazzetta team
H βαθμολογία και τα αποτελέσματα της EuroLeague
Με τις Φενέρ και Ρεάλ να υπερασπίζονται τις έδρες τους και την ΤΣΣΚΑ να παίρνει ένα σπουδαίο διπλό στην Ιταλία, ολοκληρώθηκε η δεύτερη μέρα της 11 αγωνιστικής της Euroleague. Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία.

Στην αναμέτρηση που «άνοιξε» την 11η αγωνιστική, η Μπάμπεργκ την Τετάρτη (08/12) πήρε ένα πολύτιμο διπλό κόντρα στην Μακάμπι (70-85) κι επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, μετά από πέντε σερί ήττες που είχε υποστεί στη διοργάνωση.

Στα παιχνίδια της Πέμπτης (08/12), η Φενέρ επικράτησε άνετα του Ερυθρού Αστέρα (87-72) στην «Ulker Sports Arena» και συνέχισε με νίκες στο θεσμό.

Κόντρα στις σημαντικές απουσίες των Νάντο Ντε Κολό και Μίλος Τεόντοσιτς, η ΤΣΣΚΑ πήρε ένα σπουδαίο διπλό (64-79) ενάντια στην Αρμάνι Μιλάνο, παρά τα δύσκολα που της έβαλαν οι πρωταθλητές Ιταλίας, κι έφτασε στο 10-1.

Τέλος, η Ρεάλ κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στη «μαχητική» Ζαλγκίρις (96-91), παρά την απουσία του Σέρχιο Γιουλ και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε.

Η 11η αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα (09/12), με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται την Γαλατάσαραϊ στο ΟΑΚΑ (20:00) και τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί την Ούνικς στο ΣΕΦ (21:45).

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία της Euroleague.