Ντίμπλερ: «"Καυτό" το ΟΑΚΑ, αλλά είμαστε έτοιμοι»

Κάτια Πετροπούλου
Ντίμπλερ: «"Καυτό" το ΟΑΚΑ, αλλά είμαστε έτοιμοι»
Την πρώτη εκτός έδρας νίκη της Γαλατάσαραϊ στην Euroleague επιθυμεί να πανηγυρίσει ο Γιον Ντίμπλερ στο ματς με τον Παναθηναϊκό στο «καυτό» ΟΑΚΑ (09/12, 20:00).

Ο Αμερικανός γκαρντ της τούρκικης ομάδας γνωρίζει πως το παιχνίδι ενάντια στο «τριφύλλι» θα είναι δύσκολο, καθώς και οι οπαδοί του θα δημιουργήσουν μια ωραία ατμόσφαιρα, ωστόσο δηλώνει έτοιμος να πανηγυρίσει την πρώτη εκτός έδρας νίκη με τη Γαλατά.

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα πάμε για να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να πάρουμε μια εκτός έδρας νίκη στην Euroleague. Θα ολοκληρώσουμε την προετοιμασία μας κι ελπίζουμε να γυρίσουμε στην Κωνσταντινούπολη με το θετικό αποτέλεσμα. Οι οπαδοί στην Αθήνα προσφέρουν αμέριστη στήριξη στην ομάδα τους, όπως ακριβώς και οι δικοί μας. Θα είναι μια "καυτή" ατμόσφαιρα, αλλά είμαστε έτοιμοι», ανέφερε ο Ντίμπλερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.