Συμεωνίδης: «Θα... πουλήσουμε το τομάρι μας με Πανιώνιο»

Gazzetta team
Συμεωνίδης: «Θα... πουλήσουμε το τομάρι μας με Πανιώνιο»

bet365

Ο Σάββας Συμεωνίδης μίλησε για τη νέα πρόκληση του Φάρου και τόνισε πως οι παίκτες του θα κάνουν τα αδύνατα, δυνατά, προκειμένου να φύγουν νικητές από τον αγώνα με τον Πανιώνιο (10/12, 17:00).

Για τη νέα αρχή που κάνει στην ομάδα του Κερατσινίου, αλλά και στην αποπομπή του από τον Δούκα, μίλησε ο Σάββας Συμεωνίδης στην επίσημη ιστοσελίδα του Φάρου.

Επίσης, ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στο δύσκολο ματς του Σαββάτου (10/12, 17:00) με τον Πανιώνιο και τόνισε πως όλοι «θα... πουλήσουν και το τομάρι τους» για τη νίκη.

Αρχικά, είπε: «Ο Φάρος είναι μία νέα αρχή για μένα. Τα πράγματα έγιναν πολύ γρήγορα και εννοώ βέβαια την αποπομπή μου από το Δούκα και τον ερχομό μου στο Φάρο Κερατσινίου. Καταλυτικός παράγοντας στη συνεργασία μου με το Φάρο ήταν ο κ. Τσάπας ο οποίος έδειξε αμέσως το ενδιαφέρον του και πόσο πολύ με ήθελε. Στη συνομιλία που είχαμε πριν την ανάληψη των καθηκόντων μου με συγκλόνισε το όραμά του για την ομάδα. Ο Φάρος την τελευταία διετία είναι από τις καλύτερες ομάδες της Α2 που μάλιστα πέρυσι πέτυχε την άνοδό του ασχέτως τελικά με τη μη συμμετοχή του στην Α1. Και ας μη ξεχνάμε φυσικά ότι ήταν και η μεγάλη έκπληξη του περσινού Κυπέλλου Ελλάδας», και συνέχισε: «Ο Φάρος διαθέτει ένα ρόστερ με ιδιαίτερα ποιοτικούς παίκτες. Κάθε νέα αρχή όπως και αυτή είναι δύσκολη αλλά αυτό αποτελεί μία πρόκληση για μένα. Κάθε μέρα που περνάει γνωριζόμαστε όλο και καλύτερα. Θα προσπαθήσω να βάλω σιγά σιγά και τη φιλοσοφία μου στην ομάδα. Δεδομένης και της διακοπής, λόγω εορτών, είναι ευκαιρία να δουλέψουμε ώστε να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα, παιχνίδι με το παιχνίδι».

Τέλος, όσον αφορά τον αγώνα με τον Πανιώνιο, υποστήριξε: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο το οποίο συμπίπτει και με το ντεμπούτο μου στον πάγκο της ομάδας. Σίγουρα ο Πανιώνιος είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Το δείχνει βέβαια και το αήττητο σερί του (9-0). Θεωρώ ότι είμαστε μία ομάδα που θα "πουλήσουμε" ακριβά το τομάρι μας… Έχουμε αποφασίσει από κοινού και με τους παίκτες μου να μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι και να προσπαθούμε για τη νίκη. Οπότε δε σκεφτόμαστε κάτι άλλο από το να παίξουμε δυνατά ώστε να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε τον αγώνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα