Ανήμερα του ματς η απόφαση για τον Μάντζαρη (pics)

Gazzetta team
Ανήμερα του ματς η απόφαση για τον Μάντζαρη (pics)
Ο Βαγγέλης Μάντζαρης έβγαλε μέρος της προπόνησης, ωστόσο αύριο (09/12) το πρωί θα αποφασιστεί αν θα τεθεί στη διάθεση του Ολυμπιακού για το ματς με την Ούνικς.

Ο διεθνής γκαρντ ταλαιπωρώθηκε από ενοχλήσεις στον αριστερό του προσαγωγό, ωστόσο έβγαλε μέρος του σημερινού προγράμματος. Το προπονητικό τιμ θα αποφασίσει μετά το αυριανό πρωινό χαλάρωμα αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με την Ούνικς. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης δεν είναι 100% έτοιμος, αλλά ο Κιθ Λάνγκφορντ θέλει έναν καλό αμυντικό πάνω του και από τη στιγμή που ο πόνος (ύστερα από θεραπείες) έχει αποχωρήσει, ο 26άχρονος γκαρντ έχει με το μέρος του τις πιθανότητες.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε για δεύτερη μέρα συνεχόμενη να προπονείται κανονικά ο Δημήτρης Αγραβάνης, αλλά θα προτιμήσει τον Γιάννη Αθηναίου στη θέση του. Αφενός υπάρχει ανάγκη στα γκαρντ αν δεν πάει κάτι καλά με τον Μάντζαρη και αφετέρου ο Αγραβάνης δεν έχει ρυθμό λόγω της πολυήμερης απουσίας του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.