Ρίβερς: «Έχουμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε»

Γιώργος Κούβαρης
Ρίβερς: «Έχουμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε»
Ο Κέι Σι Ρίβερς εξήγησε ότι η αναμέτρηση με τη Γαλατάσαραϊ (9/12, 20:00) αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να ξεπεράσει την απογοήτευση της Βαρκελώνης.

«Απογοητεύσαμε με την εμφάνιση μας την προηγούμενη εβδομάδα στην Βαρκελώνη και τώρα έχουμε την ευκαιρία σε αυτό το παιχνίδι να επιστρέψουμε. Παίζουμε καλά εντός έδρας. Η Γαλατάσαραϊ είναι χαμηλά στη βαθμολογία αυτή τη στιγμή αλλά είναι μία επικίνδυνη ομάδα με πολλούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτούς και την επίθεση τους και να είμαστε έτοιμοι και για τα 40 λεπτά» εξήγησε αρχικά ο γκαρντ-φόργουορντ του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια της Media Day των «πράσινων».

Σε ερώτηση σχετικά με το πόσο σημαντικό είναι ο Παναθηναϊκός να κόψει τον ρυθμό της Γαλατάσαραϊ από νωρίς, ο Αμερικανός ανέφερε: «Αυτό επί της ουσίας είναι που πρέπει να το κάνουμε με όλες τις ομάδες. Να περιορίζουμε τους καλούς σκόρερ τους και να τους βγάζουμε εκτός ρυθμού αλλά δεν είναι κάτι εύκολο. Πρέπει από την αρχή να κάνουμε το παιχνίδι μας και να μην τους επιτρέπουμε να ξεκινήσουν καλά γιατί η Γαλατάσαραϊ αν βρει ρυθμό είναι επικίνδυνη».

Καταλήγοντας, ο Ρίβερς σχολίασε τη «χημεία» που βρίσκουν οι «πράσινοι» με τον νέο προπονητή και τους Γκάμπριελ, Τζέιμς: «Προσπαθούμε ακόμα να χτίσουμε χημεία αλλά δεν είναι εύκολο. Ο Γκάμπριελ είναι εδώ για πολύ λίγο καιρό. Παίζει μόνο στην Ευρωλίγκα, δεν μπορεί να βρει ρυθμό μέσα από το ελληνικό πρωτάθλημα σε επίθεση και άμυνα. Το κάνει μέσα από την προπόνηση αλλά εκεί είναι διαφορετικά τα πράγματα σε σχέση με τον αγώνα. Προσαρμόζεται σταδιακά αλλά με σιγουριά, η ομάδα είναι μαζί, πολεμάμε και είναι ακόμα νωρίς. Όσο περισσότερο δουλεύουμε και διορθώνουμε τα προβλήματα μας τόσο καλύτερα θα είναι για εμάς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.