Τζαζ - Ουόριορς 99-106

Gazzetta team
Τζαζ - Ουόριορς 99-106

bet365

Οι Ουόριορς δε χρειάστηκε να πατήσουν... γκάζι, καθώς επικράτησαν εύκολα με 99-106 των Τζαζ χάρη στην πολύ καλή απόδοση του πρώτου ημιχρόνου.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς χρειάστηκαν μόνο ένα ημίχρονο για να «καθαρίσουν» την υπόθεση της νίκης αφού κατάφεραν να προηγηθούν και με 24 πόντους διαφορά. Στο δεύτερο μισό του αγώνα, άφησαν το πόδι από το γκάζι με αποτέλεσμα να μειώσει η Γιούτα το σκορ, χωρίς ωστόσο να αλλάξει η εικόνα του ματς.

Ο Στεφ Κάρι ήταν εκείνος που πήρε την κατάσταση στα χέρια του έχοντας 26 πόντους με 4/7 δίποντα, 3/9 τρίποντα και 9/9 βολές, ενώ ο Κέβιν Ντουράντ πρόσθεσε άλλους 21 πόντους με 7/15 σουτ και 11 ριμπάουντ. Οι Ουόριορς έφτασαν στο 20-3 φέτος και οδηγούν την κούρσα στη Δυτική Περιφέρεια, ενώ αυτή ήταν η 11η νίκη σε 12 ματς μακριά από το Οκλαντ.

Για τους γηπεδούχους Τζαζ, ο Ρούντι Γκομπέρ ήταν εξαιρετικός με 20 πόντους και 17 ριμπάουντ, ενω άλλους 21 πόντους πέτυχε ο Αυστραλός Τζο Ινγκλες έχοντας και 5/9 τρίποντα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα