Πέλικανς - Σίξερς 88-99

Gazzetta team
Πέλικανς - Σίξερς 88-99

bet365

Τέλος στο σερί των 8 ηττών για τους Σίξερς, οι οποίοι επικράτησαν με 99-88 των Πέλικανς εκτός έδρας και έφτασαν στο 5-18 τη φετινή σεζόν.

Ύστερα από επτά παιχνίδια χωρίς νίκη μακριά από το «Wells Fargo Center» οι Φιλαδέλφεια Σίξερς κατάφεραν να «σπάσουν» τη... γκίνια και να επικρατήσουν των Νιου Όρλεανς Πέλικανς.

Και όχι μόνο αυτό, αφού έβαλαν τέλος και στο σερί των οκτώ σερί ηττών τη φετινή σεζόν. Ο Ερσάν Ιλιάσοβα ήταν εκείνος που έβαλε την υπογραφή του στο ματς με 23 πόντους και 9/16 σουτ, ενώ είχε επίσης 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Οι Σέρχιο Ροντρίγκεθ (16π., 8ασ.) και Τζόελ Έμπιντ (14π., 7ριμπ.) τον ακολούθησαν σε απόδοση. Να σημειωθεί ότι ήταν εκτός οι Οκαφορ και Μπέιλες, όπως επίσης και οι... μόνιμοι Νόελ και Σίμονς.

Για τους γηπεδούχους που έπαιζαν χωρίς τους Χόλιντεϊ και Μουρ, ο Άντονι Ντέιβις σημείωσε 26 πόντους έχοντας 8/21 σουτ και 10/12 βολές, ενώ μάζεψε και 11 ριμπάουντ. Ο Λάνγκστον Γκάλογουεϊ πρόσθεσε άλλους 19 πόντους για τους Πέλικανς, οι οποίοι είχαν μόλις 39% στα σουτ (33/84).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα