Θέμα στον αχίλλειο ο Μίλος, επιστρέφει ο Φρίλαντ

Θέμα στον αχίλλειο ο Μίλος, επιστρέφει ο Φρίλαντ

Κάτια Πετροπούλου
Θέμα στον αχίλλειο ο Μίλος, επιστρέφει ο Φρίλαντ
Ο Μίλος Τεόντοσιτς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αχίλλειο και δεν ταξίδεψε στο Μιλάνο, ωστόσο υπάρχει πιθανότητα να αγωνιστεί κόντρα στην Αρμάνι ο Τζόελ Φρίλαντ.

Η αποστολή της ΤΣΣΚΑ βρίσκεται στο Μιλάνο, όπου θα αντιμετωπίσει απόψε (08/12, 21;00) την Αρμάνι, με δύο πολύ σημαντικές απουσίες: αυτές του Νάντο Ντε Κολό και την πρόσφατη, του Μίλος Τεόντοσιτς.

Ο Σέρβος γκαρντ, όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της ρώσικης ομάδας, ήθελε να αγωνιστεί στο ματς με τους Ιταλούς, αλλά ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αχίλλειο κι έμεινε πίσω στην Μόσχα, ώστε να προφυλαχθεί.

Ωστόσο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αγωνιστεί ο Τζόελ Φρίλαντ, ο οποίος επιστρέφει μετά από απουσία 8 μηνών. Ο 29χρονος φόργουορντ/σέντερ προπονήθηκε σε έντονους ρυθμούς το τελευταίο διάστημα και οι γιατροί έχουν δώσει το «οκ», ώστε να αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα του Μιλάνο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.