Καλλινικίδης: «Έχουμε μπασκετικό εγωισμό»

Gazzetta team
Καλλινικίδης: «Έχουμε μπασκετικό εγωισμό»

bet365

Ο Άκης Καλλινικίδης μίλησε για την αναμέτρηση του Χολαργού με τον Δούκα για την 10η αγωνιστική της Α2 όπως επίσης και για την αναμέτρηση που προηγήθηκε με τον Γ.Σ. Λάρισας.

Ο έμπειρος φόργουορντ αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του «Δαΐς» και στάθηκε και στην αλλαγή στην τεχνική ηγεσία με τον Τζήμα να διαδέχεται τον Συμεωνίδη.

Για τη νίκη επί του Γ.Σ. Λάρισας: «Η αλήθεια είναι ότι δεν παίξαμε τόσο καλά όσο θα θέλαμε. Όμως, παρά την… επικίνδυνη εξέλιξη που είχε το παιχνίδι, καταφέραμε να φτάσουμε στον στόχο μας. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα, όμως αυτό που μετράει τώρα είναι οι νίκες, με όποιον τρόπο κι αν έρχονται. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η συνέχεια είναι δύσκολη και απαιτητική και τα θετικά αποτελέσματα είναι απαραίτητα για να μας δώσουν την ώθηση που χρειαζόμαστε».

Για το παιχνίδι του Σαββάτου στην έδρα του Δούκα: «Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που το καλοκαίρι έκανε σημαντικές μεταγραφές για να διεκδικήσει την άνοδό της στην Α1 και σίγουρα έχει δυνατότητες. Ο Δούκας προέρχεται από μία κακή, γι’ αυτόν, ήττα που δρομολόγησε εξελίξεις, με την αλλαγή στην τεχνική του ηγεσία. Είναι δεδομένο ότι έχουμε μία δύσκολη αποστολή μπροστά μας. Όμως και εγώ και τα υπόλοιπα παιδιά που ήρθαμε στον Χολαργό το καλοκαίρι, βάλαμε ψηλά τον πήχη. Σίγουρα, ακόμα δεν είμαστε στο σημείο που θα θέλαμε, ωστόσο έχουμε και εμείς τον δικό μας μπασκετικό εγωισμό και θέλουμε να τον δείξουμε στο γήπεδο το Σάββατο, κερδίζοντας τον Δούκα».

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα