Ζητούν την παραίτηση του προπονητή οι οπαδοί της Μακάμπι!

Gazzetta team
Ζητούν την παραίτηση του προπονητή οι οπαδοί της Μακάμπι!
Ο κόσμος της Μακάμπι αποδοκίμασε έντονα τον προπονητή Ραμί Χαντάρ, μετά τη νέα ντροπιαστική ήττα από την Μπάμπεργκ (85-70), και ζήτησε την παραίτησή του!

Περνάει... κρίση η ομάδα του Τελ Αβίβ, κάτι που φάνηκε έντονα από τη δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα της από την Μπάμπεργκ (85-70), αλλά και από τις αντιδράσεις των οπαδών!

Ο κόσμος της Μακάμπι γιούχαρε την ομάδα και απαιτούσε την παραίτηση του Ραμί Χαντάρ. Ήδη από το τρίτο δεκάλεπτο κιόλας, οι φίλαθλοι έδειξαν την αποστροφή τους, αποχωρώντας από την «Menora Mevtachim Arena».

Ο Χαντάρ ήταν βοηθός του Ερέζ Εντελστάιν στο σύλλογο, και με την απόλυσή του, ανέλαβε καθήκοντα πρώτου προπονητή στις 22 Οκτωβρίου. Μετά τα αποψινά γεγονότα, ωστόσο, οι ιθύνοντες της ομάδας δεν είναι απίθανο να αναζητήσουν νέο τεχνικό.

Ο ίδιος ανέφερε μετά το τέλος της αναμέτρησης πως «Είμαι ο μόνος υπεύθυνος για αυτή την κατάσταση. Παίξαμε κάτω των προσδοκιών μας. Ο κόσμος έχει κάθε δικαίωμα να εκφράσει την άποψή του. Τους άκουσα... Είμαι απογοητευμένος. Γυρίσαμε από τον Πειραιά γεμάτοι ωραία συναισθήματα και κάτι στην πορεία πήγε λάθος. Πρέπει να επανεξετάσουμε τους εαυτούς μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.