Κάπνιζε και ο Φιλ Τζάκσον μαριχουάνα!

Gazzetta team
Κάπνιζε και ο Φιλ Τζάκσον μαριχουάνα!

bet365

Με αφορμή τη δήλωση του Στιβ Κερ ότι κάπνιζε μαριχουάνα για να απαλύνει τον πόνο του στη μέση, ο Φιλ Τζάκσον αποκάλυψε ότι είχε κάνει και εκείνος στα τέλη της δεκαετίας του '60.

Ο πάλαι ποτέ προπονητής των Σικάγο Μπουλς και των Λος Άντζελες Λέικερς και νυν διοικητικός ηγέτης των Νιου Γιορκ Νικς, δικαιολόγησε τον Στιβ Κερ για το γεγονός ότι χρησιμοποίησε μαριχουάνα για τους πόνους στη μέση.

Απλούστατα, παραδέχτηκε ότι το είχε κάνει και εκείνος τη σεζόν 1969-70, τοτε που ήταν ακόμα παίκτης των Νικς. Όμως έβαλε έναν... αστερίσκο! Δεν κάπνιζε μαριχουάνα για να απαλύνει τον πόνο του, αλλά για να τον... ξεχάσει!

«Ναι κάπνιζα μαριχουάνα εκείνη την περίοδο. Μου αποσπούσε τη προσοχή και δεν θυμόμουν ότι πονούσα. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν είχε τη δράση του φαρμάκου για τους πόνους μου» δήλωσε ο Φιλ Τζάκσον στο CBS Sports.

Τότε δεν υπήρχαν ποινές για τη χρήση μαριχουάνας, κάτι που άρχισε να συμβαίνει από το 1983 και μετά: «Προσπαθούσαμε να την σταματήσουμε αλλά δεν πιστεύω ότι τα καταφέραμε ποτέ. Ακόμα γίνεται χρήση και θα συνεχίσει. Είναι μέρος της κουλτούρας στο ΝΒΑ» κατέληξε ο Φιλ Τζάκσον.

 

NBA Τελευταία Νέα