Καστρίτης: «Μεγάλο το κίνητρο σε ματς σαν αυτό με τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Καστρίτης: «Μεγάλο το κίνητρο σε ματς σαν αυτό με τον Ολυμπιακό»
Ο Γιάννης Καστρίτης τόνισε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό (60-81) πως είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ενώ δεν θέλησε να αποκαλύψει αν τα Τρίκαλα κινούνται για την απόκτηση σέντερ.

Μεγάλο κίνητρο για τους παίκτες του υπάρχει σε ματς όπως αυτά με τον Ολυμπιακό υποστήριξε ο 34χρονος τεχνικός, ενώ απένειμε και τα εύσημα στους «ερυθρόλευκους» για την πορεία τους στην Euroleague, μετά την ήττα των Τρικάλων (60-81), για την 9η αγωνιστική της Basket League.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την νίκη του αλλά και για την πορεία του στην Euroleague και να ευχηθούμε καλή δύναμη και υγεία μακριά από τραυματισμούς μέχρι το τέλος της διαδρομής. Τα παιδιά σε παιχνίδια σαν τον Ολυμπιακό έχουν διάθεση και κίνητρο να δείξουν κάποια πράγματα και μέχρι έναν βαθμό είμαστε ικανοποιημένοι από την ομάδα μας. Μας βοήθησε πάρα πολύ το παιχνίδι να βγάλουμε και κάποια χρήσιμα συμπεράσματα σε κάποιους τομείς όπου θέλουμε αρκετή δουλειά. Τώρα αυτό που προέχει είναι και να ξεκουραστούμε αλλά και να προετοιμαστούμε σωστά για το δύσκολο παιχνίδι του Σαββάτου, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στον Κόροιβο», είπε αρχικά ο Γιάννης Καστρίτης.

Για το αν είναι σημαντικό το παιχνίδι με τον Κόροιβο, για την παραμονή των Τρικάλων στην κατηγορία, υποστήριξε: «Είναι πολύ νωρίς ακόμη και πως θα παίξει ρόλο μόνο στην ψυχολογία ενόψει της συνέχειας».

Τέλος, για το αν υπάρχει πιθανότητα η ομάδα να αποκτήσει σέντερ, ανέφερε: «Είμαστε αμέσως έπειτα από ένα παιχνίδι και δεν είναι σωστό απέναντι στα παιδιά που είναι καθημερινά εδώ και δουλεύουν να πούμε κάτι τέτοιο. Να είστε πάντα σίγουροι ότι εάν κριθεί απαραίτητο θα γίνει οτιδήποτε χρειάζεται, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας και για την σημερινή εμφάνιση και για την προσπάθεια στις προπονήσεις».

Από πλευράς παικτών, ο Ολεκσάντρ Λίποβι, τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που βρέθηκαν σήμερα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, εμείς είμαστε μια νέα ομάδα με φιλοδοξίες αλλά σίγουρα μόνο οι φιλοδοξίες δεν είναι αρκετές και θα καθίσουμε να αναλύσουμε το βίντεο του αγώνα για να δούμε τι κάναμε σωστά και τι λάθος. Έχουμε το Σάββατο μπροστά μας έναν πολύ σημαντικό αγώνα, οπότε πρέπει να βάλουμε πίσω μας τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και να συγκεντρωθούμε στην προσπάθειά μας στον αγώνα του Σαββάτου. Οπότε πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε σωστά μέσα στην σημαντική αυτή εβδομάδα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα