Γλυνιαδάκης: «Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας για να προκριθούμε»

Γλυνιαδάκης: «Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας για να προκριθούμε»

Gazzetta team
Γλυνιαδάκης: «Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας για να προκριθούμε»

bet365

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης τόνισε πως αν ο ΠΑΟΚ επιθυμεί την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, τότες οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» θα πρέπει να νικούν στους αγώνες που γίνονται στο «Παλατάκι».

Το πλεονέκτημα της έδρας του θα πρέπει να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ, προκειμένου να προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League, όπως τόνισε ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αντιμετωπίζει την Τρίτη (06/12, 21:00) τη Ρόζα Ράντομ, από την οποία ηττήθηκε στον πρώτο γύρο (93-85), και ο 35χρονος σέντερ ανέφερε: «Το ελληνικό πρωτάθλημα και το Basketball Champions League είναι δύο διαφορετικές διοργανώσεις. Υπάρχει πίεση για τη νίκη. Είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να κερδίσουμε τα παιχνίδια στην έδρα μας, αν θέλουμε να περάσουμε. Έχουμε τέσσερα εντός έδρας ματς στον δεύτερο γύρο και έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε την πρόκριση. Είναι μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα, όπως και οι υπόλοιπες στο Basketball Champions League και δεν είναι καθόλου εύκολο για εμάς».

Για το τι θυμάται από το παιχνίδι του πρώτου γύρου: «Είναι μια ομάδα που δεν παρατάει το ματς. Έχει επιθετικές λύσεις, κυρίως στην περιφέρεια και περιμένουμε ένα ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Αν υπάρχει το «πρέπει» της νίκης, όπως και στο παιχνίδι με τη Βέντσπιλς: «Ναι υπάρχει. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορείς να περιμένεις τα τελευταία 1-2 ματς για να πάρεις την πρόκριση. Δεν θα υπάρχουν ευκαιρίες και πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρας μας και να πάρουμε τις νίκες που πρέπει για να περάσουμε από την αρχή».

Αν υπάρχει εξήγηση για τα σκαμπανεβάσματα: «Δεν είναι ωραίο να παρουσιάζουμε δικαιολογίες. Υπάρχουν τραυματισμοί και απειρία που μας κοστίζει. Μπορεί να χρειαστεί ένας ολόκληρος γύρος για να αποκτήσουμε κάποιους αυτοματισμούς και τα παιδιά να πάρουν εμπειρία. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά σε κάποια ματς χάνουμε στις λεπτομέρειες».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα