Αθηναίου: «Σημαντική νίκη, συνεχίζουμε...»

Gazzetta team
Αθηναίου: «Σημαντική νίκη, συνεχίζουμε...»
Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Γιάννης Αθηναίου, μετά τη νίκη επί των Τρικάλων (60-81), τονίζοντας τη σπουδαιότητά της, ωστόσο υποστήριξε πως η ομάδα του Πειραιά κοιτάει μπροστά.

Ο Ολυμπιακός κράτησε το αήττητό του στην Basket League, καθώς νίκησε τα Τρίκαλα (60-81), με τον Γιάννη Αθηναίου να είναι ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης (23 πόντοι).

Μετά το τέλος του ματς, ο 28χρονος γκαρντ κράτησε χαμηλούς τόνους, όσον αφορά τη νίκη αυτή, λέγοντας: «Προερχόμαστε από δύσκολο ματς στην Τουρκία κόντρα στη Νταρουσάφακα. Ήρθαμε κατευθείαν εδώ, να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι καθώς τα Τρίκαλα στην έδρα τους παίζουν γρήγορα. Παίζουν καλά και γρήγορα και θέλαμε να ματσάρουμε αυτή την ενέργεια και να μην τους επιτρέψουμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Νομίζω πως τα καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο μπάσκετ. Είχαμε και κάποια διαστήματα στα οποία δεν παίξαμε όπως θέλαμε. Αλλά μην ξεχνάμε πως η ομάδα έχει πολλές υποχρεώσεις. Είναι σημαντικό ότι εμφανιστήκαμε σοβαροί και συνεχίζουμε κοιτώντας το δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε μπροστά μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα