Μαρκόπουλος: «Να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες τους»

Μαρκόπουλος: «Να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες τους»

Γιάννης Σταυρουλάκης
Μαρκόπουλος: «Να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες τους»

bet365

Ο Σούλης Μαρκόπουλος αναφέρθηκε στην προσεχή αναμέτρηση με τη Ρόζα Ράντομ, εξηγώντας ότι η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ είναι ενισχυμένη σε σχέση με το ματς του α' γύρου.

«Η Ρόζα Ράντομ είναι μία πολύ καλή ομάδα, παρά τις αρχικές προβλέψεις ότι δεν θα ήταν ανταγωνιστική. Παίζει πολύ καλύτερα από ό,τι στον πρώτο γύρο, καθώς έχει ενισχυθεί με δύο παίκτες, έχει αρκετούς καλούς σουτέρ και δύναμη στη ρακέτα με τον Τζάκσον. Πρέπει να μην τους δώσουμε γήπεδο και χώρους για να τρέξουν και να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες τους σε ορισμένες γραμμές της άμυνας τους. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και παίζει καλό μπάσκετ. Εμείς θέλουμε να παίζουμε καλά τόσο στα εντός έδρας, αλλά και στα εκτός έδρας παιχνίδια και να νικάμε» εξήγησε αρχικώς ο προπονητής του ΠΑΟΚ στη Media Day των «ασπρόμαυρων».

Για τους παίκτες που ενίσχυσαν τη Ρόζα Ράντομ, επισήμανε: «Ο Κάλαχαν ξεκουράζει τον Μπράζελτον και πολλές φορές παίζουνε και μαζί. Είναι δύο πολλοί γρήγοροι παίκτες που δίνουν μεγαλύτερη ώθηση και κίνηση στο γήπεδο. Όταν αντικαθιστούν τον Τζάκσον με τον Άνταμς παίζει πολύ πιο επιθετική άμυνα και βγάζουν πιο εύκολα αιφνιδιασμό».

Τέλος αναφέρθηκε στην πρόσφατη ήττα από την Κύμη: «Κάθε ήττα φέρνει αρνητικά συναισθήματα στους παίκτες και προβληματισμό γιατί γίναν αυτά τα πράγματα και πως θα τα αλλάξουμε. Σίγουρα όμως, όταν έχεις κολλητά παιχνίδια δεν μπορείς να σκεφτείς και πρέπει να είσαι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα