Νοβίτσκι: «Θέλω να επιστρέψω το συντομότερο»

Νοβίτσκι: «Θέλω να επιστρέψω το συντομότερο»

Γιώργος Κούβαρης
Νοβίτσκι: «Θέλω να επιστρέψω το συντομότερο»

bet365

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα, αλλά όπως τόνισε δεν πρόκειται να σημάνει το πρόωρο τέλος της καριέρας του!

«Θέλω να επιστρέψω το συντομότερο δυνατόν στην ενεργό δράση. Είναι το μοναδικό πράγμα που με απασχολεί στην παρούσα φάση. Σίγουρα το καλοκαίρι θα γίνει μια νέα αξιολόγηση με τον Μαρκ Κούμπαν και την οικογένειά μου και τι απόφαση μπορούμε να πάρουμε. Προς το παρόν το μόνο που με ενδιαφέρει είναι ότι θέλω να παίξω» δήλωσε ο Ντιρκ Νοβίτσκι στην «Σταρ Τέλεγκραμ» του Ντάλας και συνέχισε:

«Προφανώς και δεν πρόκειται για το τέλος της καριέρας μου μετά από αυτόν τον τραυματισμό. Απλά είναι κάτι που δυστυχώς συνεχίζει να πλανάται. Ελπίζω κάποια στιγμή σύντομα να επιστρέψω στην ενεργό δράση. Δεν θέλω να επιστρέψω και να πονάω. Θέλω να γυρίσω και να είμαι 100% καλά. Αυτοί οι τραυματισμοί είναι πολύ δύσκολοι. Αν είχα πάθει τον ίδιο τραυματισμό πριν από 10 χρόνια θα μπορούσα να επιστρέψω στον ίδιο βαθμό που ήμουν. Τώρα θα με κρατήσει λίγο πίσω...»\

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα