Ράσελ Ουέστμπρουκ όπως... Μάικλ Τζόρνταν (vids)

Γιώργος Κούβαρης
Ράσελ Ουέστμπρουκ όπως... Μάικλ Τζόρνταν (vids)

bet365

Στο ματς των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με τους Νιου Όρλεανς Πέλικανς, ο Ράσελ Ουέστμπρουκ ισοφάρισε ένα ρεκόρ του Μάικλ Τζόρνταν που είχε από το 1989 και βάζει πλώρη να τον ξεπεράσει!

Συγκεκριμένα έφτασε τα πέντε συνεχόμενα triple doubles στο πρωτάθλημα, κάτι που είχε πετύχει ο Μάικλ Τζόρνταν πριν από 27 χρόνια!

Μόνο που ο μεγάλος «Air» μέτρησε επτά σερί triple doubles εκείνη τη σεζόν και ο Brodie καλείται να τον ξεπεράσει στα τρία επόμενα ματς της Οκλαχόμα. Αυτό ήταν το υπ' αριθμόν «47» triple double της καριέρας του συνεχίζοντας ακάθεκτος με διψήφιους αριθμούς σε τρεις στατιστικές κατηγορίες όσον αφορά τους μέσους όρους του.

«Πραγματικά, το μόνο που ενδιαφέρει είναι να παίζω και τίποτε άλλο. Δεν θέλω να σχολιάζω τι πετυχαίνω και τι όχι. Απλά θέλω να παίζω στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο» ήταν το σχόλιο του Ουέστμπρουκ μετά το ματς.

Δείτε μερικά triple doubles από τη φετινή σεζόν...

Και μερικά triple doubles του Μάικλ Τζόρνταν

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα