Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ με τη Ρόζα Ράντομ

Gazzetta team
Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ με τη Ρόζα Ράντομ

bet365

Ο ΠΑΟΚ περιμένει τη Ρόζα Ράντομ (6/12, 21:00) για την 8η αγωνιστική του Champions League κι ενημέρωση για τη διάθεση των εισιτηρίων.

«H KAE ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από το πρωί της Δευτέρας (5/12) θα διατίθενται τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Rosa Radom που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:00 για την 8η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.

Oι τιμές των εισιτηρίων είναι…

ΤΙΜΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

10€

Όλα τα διαζώματα του γηπέδου

15€

108, 109, 110, 111

25€

VIP 1,2,5

50€

VIP GOLD

100€

VIP LOUNGE

Ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, αλλά και παιδικά εισιτήρια (γεννηθέντες από 1/1/2002 και μετά) στην τιμή των 5€.

Τα εισιτήρια διατίθενται από τα εξής σημεία…

PAOK Sports Arena

Δευτέρα (5/12): 10:00-17:00

Τρίτη (5/12): 10:00 μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα…

Online μέσω του δικτύου της Tickethour

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.

Για να αγοράσετε εισιτήριο μέσω internet πατήστε εδώ tickethour.com

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω της ιστοσελίδας της tickethour και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η επίδειξη του ΑΜΚΑ», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα