Γιαννακόπουλος: «Να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας απέναντι στον Παναθηναϊκό»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Γιαννακόπουλος: «Να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας απέναντι στον Παναθηναϊκό»

bet365

Το Λαύριο περιμένει τον Παναθηναϊκό (5/12, 19:00) σ' ένα παιχνίδι γιορτή για την πόλη κι ο Σάκης Γιαννακόπουλος γράφει για τον τρόπο που ήρθε η ήττα από τον Κόροιβο και θέλει να τεστάρουν τις δυνάμεις τους κόντρα στους «πράσινους».

Το blog του αρχηγού του Λαυρίου στο esake.gr:

«Για το παιχνίδι με τον Κόροιβο, τι να πω… Μια από τα ίδια! Τείνει τραγικό να επαναλαμβάνω ότι χάνουμε διαρκώς ευκαιρίες για να πάρουμε σημαντικές εκτός έδρας νίκες που θα μας έδιναν τη δυνατότητα να φτάσουμε πολύ κοντά στην επίτευξη των στόχων μας τόσο νωρίς.

Για ένα ακόμη παιχνίδι ουσιαστικά… χάσαμε το πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια τρέχαμε για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Για να πω την αλήθεια πίστεψα ότι από τη στιγμή που γυρίσαμε το ματς, ισοφαρίσαμε και πήγαμε στην παράταση θα ήμασταν και οι νικητές. Αλλά δυστυχώς στο έξτρα πεντάλεπτο δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων και χάσαμε…

Κάπως έτσι, από τη στιγμή ειδικά που δεν παίξαμε στο 100% σε όλο τον αγώνα, δεν έχουμε το δικαίωμα να αναφερθούμε σε άλλους τομείς, ακόμη κι αν αδικηθήκαμε… Ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή θα βαρεθούμε να … αυτοκτονούμε και θα πάρουμε τις νίκες που πρέπει σε κρίσιμα ματς.

Τέτοιο δεν είναι αυτό που έχουμε μπροστά μας με τον Παναθηναϊκό Superfoods. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι ισχύει ότι είχαμε πει πριν δυο εβδομάδες για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Για μας είναι γιορτή και φαντάζομαι και για τον κόσμο μας το ίδιο. Περιμένω λοιπόν τη Δευτέρα, το γήπεδο να είναι γεμάτο, ο κόσμος να ευχαριστηθεί το θέαμα και εμείς να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας εν όψει των επόμενων αγώνων».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα