Καλαμπάκος: «Πολεμήσαμε, φεύγουν όλοι ευχαριστημένοι»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Καλαμπάκος: «Πολεμήσαμε, φεύγουν όλοι ευχαριστημένοι»

bet365

Ο Ντίνος Καλαμπάκος ανέφερε πως περίμεναν πως η ΑΕΚ δεν θα έχει καλή ψυχολογία και θεωρεί πως οι παίκτες του πάλεψαν.

Ο τεχνικός του Κοροίβου ανέφερε: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και στα παιδιά. Ήρθαμε να παλέψουμε και να προσπαθήσουμε. Ξέραμε ότι η ΑΕΚ είχε ψυχολογικά θέματα. Είχε και ένα περιστατικό. Ήμασταν σκληροί και ανταγωνιστικοί. Δυστυχώς τα ξεκινήματα μας, στην 1η και στην 3η περίοδο δεν ήταν καλά. Μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω νομίζω. Κέρδισε ξεκούραστα η ΑΕΚ. Ήταν προσηλωμένη σε αυτό που ήθελε να κάνει. Έβαλε την μπάλα στο καλάθι. Μας ταλαιπώρησε πολύ. Δεν είχαμε αυτά τα κορμιά στο 3, 4 και 5. Συνεχίσαμε να πολεμάμε.

Νομίζω μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από την έκταση της ήττας. Μας δίνει λίγο κουράγιο γιατί παίζουμε τη… ζωή μας, στο επόμενο ματς στην Αμαλιάδα. Μας είχαν ισοπεδώσει στο ματς Κυπέλλου. Ήρθαμε λίγο φοβισμένοι. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Πολεμήσαμε. Δεν καταφέρανε για μεγάλο διάστημα να βάλουμε δύσκολα στην ΑΕΚ. Θα φύγουν όλοι ευχαριστημένοι για να κυνηγήσει ο καθένας τους στόχους του. Μας ταλαιπώρησαν πολύ με τους ψηλούς. Δεν είχαμε λύσεις δυστυχώς».

Ο Γιάννης Χατζηνικόλας από την πλευρά του είπε: «Σήμερα ξέραμε από την αρχή ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα με μεγάλο ρόστερ. Παρά τις απουσίες, ξέρει να βρίσκει καινούριους τρόπους να επιτίθεται και να αμύνεται. Θέλαμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι σε σχέση με το ματς Κυπέλλου που είχαμε αντιμετωπίσει ξανά την ΑΕΚ.

Γενικά έγινε ένα σκληρό παιχνίδι. Το ευχαριστήθηκε κάποιος φίλος του μπάσκετ, νομίζω. Μπήκαμε λίγο νωθρά στο δεύτερο ημίχρονο. Έχτισε μια διαφορά η ΑΕΚ. Πλησιάσαμε στους 5 πόντους. Μετά λόγω απειρίας και λόγω εμπειρίας παικτών της ΑΕΚ, έγειρε προς το μέρος της. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και κέρδισε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα