Μαριχουάνα για τον... πόνο του Στιβ Κερ!

Μαριχουάνα για τον... πόνο του Στιβ Κερ!

Κάτια Πετροπούλου
Μαριχουάνα για τον... πόνο του Στιβ Κερ!

bet365

Αποκαλυπτικός ήταν ο Στιβ Κερ σε δηλώσεις του, όταν υποστήριξε πως έκανε χρήση μαριχουάνας για να ξεπεράσει τους πόνους στην μέση του, μετά από δύο επεμβάσεις που έκανε.

«Ανοιχτά» για το θέμα της μαριχουάνας μίλησε ο Στιβ Κερ, ο οποίος παραδέχτηκε πως πέρυσι έκανε χρήση, για να ξεπεράσει τους πόνους που τον ταλαιπωρούσαν στη μέση, μετά τις δύο επεμβάσεις που είχε υποβληθεί το καλοκαίρι του 2015.

Ο προπονητής των Ουόριορς στο διάστημα της αποθεραπείας του είχε δοκιμάσει τα πάντα, χωρίς αποτέλεσμα, και κατέφυγε στη χρήση μαριχουάνας. «Υποθέτω πως μπορεί να έχω πρόβλημα που το λέω αυτό, αλλά έχω δοκιμάσει δύο φορές τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, όταν σντιμετώπιζα χρόνιους πόνους στη μέση. Έκανα πολύ έρευνα, συμβουλεύτηκα πολύ κόσμο και ίσως θα αποτύγχανα να περάσω κάποιο drug test. Δεν ξέρω καν αν με δεσμεύει κάποια νομοθεσία στο ΝΒΑ, αλλά το δοκίμασα και δε με βοήθησε καθόλου! Άξιζε όμως, επειδή έψαχνα για απαντήσεις για τον πόνο. Δοκίμασα παυσίπονα και διάφορα φάρμακα, αλλά αυτά ήταν ακόμα χειρότερα! Είναι περίεργη κατάσταση», είπε αρχικά ο 51χρονος κόουτς.

Πέρα από την αποκάλυψη για την προσωπική του χρήση, ο Κερ υποστήριξε πως το ΝΒΑ ίσως θα έπρεπε να αλλάξει τη νομοθεσία του όσον αφορά αυτό το θέμα, κι εξήγησε τους λόγους που δεν θα έπρεπε να τιμωρούνται οι αθλητές, σε περίπτωση που κάνουν χρήση μαριχουάνας για να απαλύνουν τον πόνο τους: «Έμαθα πολλά γι αυτό το πράγμα, ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια που ταλαιπωρήθηκα αρκετά κι έπαιρνα σκληρά παυσίπονα. Είναι καλύτερο από το να παίρνεις σκληρά παυσίπονα σαν να είναι βιταμίνες! Και το λέω αυτό, ενώ δεν μου αρέσει η μαριχουάνα. Νομίζω πως είναι θέμα χρόνου για το ΝΒΑ, το ΝFL και τη λίγκα του Μπέιζμπολ να το καταλάβουν αυτό. Κι ελπίζω, ειδικά για τους αθλητές του NFL, να καταλάβει γρήγορα η λίγκα τους πως είναι προτιμότερο να πάρουν μαριχουάνα, αντί για κάποιο σκληρό παυσίπονο. Στο NFL σκέφτονται τι θα πουν οι φίλαθλοι του. Όμως, κάποια φάρμακα δεν είναι καλά, ίσα-ίσα που είναι πολύ χειρότερα για το σώμα από ότι η μαριχουάνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα