Επικίνδυνη έξοδος για ΠΑΟΚ, εντός έδρας δοκιμασίες για ΑΕΚ και Άρη

Gazzetta team
Επικίνδυνη έξοδος για ΠΑΟΚ, εντός έδρας δοκιμασίες για ΑΕΚ και Άρη
Τζάμπολ στην 9η αγωνιστική της Basket League, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Κόροιβο, τον Άρη να φιλοξενεί τον Κολοσσό και τον ΠΑΟΚ να δοκιμάζεται στην Κύμη.

Μία ημέρα μετά τα όσα συνέβησαν με το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο Μάικ Ντίξον, η ΑΕΚ καλείται να αντιμετωπίσει τον Κόροιβο Αμαλιάδας στο ΟΑΚΑ με σκοπό να επιστρέψει στις νίκες μετά τις δύο διαδοχικές ήττες από Ολυμπιακό και Ζιέλονα Γκόρα.

Φυσικά ο Αμερικανός γκαρντ δεν υπολογίζεται από τον Σλοβένο τεχνικό ενόψει του συγκεκριμένου ματς (3/12, 17:00), όπως επίσης και ο Κώστας Βασιλειάδης που θα μείνει δύο (τουλάχιστον) εβδομάδα εκτός. Δύσκολα αναμένεται να αγωνιστεί και ο Δημήτρης Μαυροειδής.

Στο «Nick Galis Hall» ο Άρης υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου (3/12, 17:00) έχοντας επτά νίκες σε 10 παιχνίδια εντός έδρας με τους νησιώτες. Εκτός είναι φυσικά ο Μπάκνερ, με τον Δημήτρη Πρίφτη να θέλει τη νίκη για να «σβήσει» από τις μνήμες την εντός έδρας αποτυχία στο Champions League και την ήττα από τη Μονακό.

Δύσκολη έξοδος για τον ΠΑΟΚ, αφού θα δοκιμάσει την τύχη του απέναντι στην Κύμη (3/12, 17:00) στο κλειστό «Τάσος Καμπούρης». Ο «δικέφαλος» του βορρά έχει 5-3 ρεκόρ στο ξεκίνημα της σεζόν, ενώ δύο νίκες λιγότερες (3-5) μετράει η ομάδα της Εύβοιας.

Στην Πάτρα, ο Απόλλωνας υποδέχεται στο ντέρμπι της ουράς τη Δόξα Λευκάδας (3/12, 17:00) όπου θα αγωνιστεί κανονικά και ο Τζόνσον, με τις δύο ομάδες να μετρούν από δύο νίκες στα οκτώ παιχνίδια, ενώ στο Ρέθυμνο η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί τον Προμηθέα Πατρών. Πρόκειται για ένα μεγάλο ματς αφού και οι δύο ομάδες έχουν από τέσσερις νίκες και έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία μέχρι στιγμής.

Τέλος, οι «αιώνιοι» Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός Superfoods θα κλείσουν το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής την ερχόμενη Δευτέρα (5/12), με τους «ερυθρόλευκους» να δοκιμάζονται στα Τρίκαλα και τους «πράσινους» να αντιμετωπίζουν το Λαύριο εκτός έδρας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα