Σκέφτεται τον Κολοσσό και τα προβλήματά του

Σκέφτεται τον Κολοσσό και τα προβλήματά του

Βασίλης Βλαχόπουλος
Σκέφτεται τον Κολοσσό και τα προβλήματά του

bet365

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει αύριο (3/12, 17:00) τον Κολοσσό αλλά πέρα από τη δυναμική της ομάδας της Ρόδου έχει να διαχειριστεί τα δικά του προβλήματα με τελευταίο την απώλεια του Έρικ Μπάκνερ. Δίχως αυτό να επιδεικνύει υποτίμηση στον Κολοσσό ο οποίος έχει δύο νίκες στους τελευταίους τρεις αγώνες των δύο ομάδων στο Nick Galis Hall.

Στα ιδιαίτερα στατιστικά στοιχεία της αναμέτρησης συμπεριλαμβάνεται και το γεγονός της μόλις μία νίκης του Άρη στην έδρα του στο πλαίσιο του φετινού Πρωταθλήματος. Για την ακρίβεια, οι «κίτρινοι» επικράτησαν των Τρικάλων στην πρεμιέρα (8/10) και ακολούθησαν τρεις ήττες από ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ο Άρης έχει να διαχειριστεί (κυρίως) τα δικά του προβλήματα διότι θα αγωνιστεί δίχως κλασικό σέντερ. Ο Έρικ Μπάκνερ θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα τουλάχιστον τριών μηνών, η δική του απουσία προστίθεται στην ήδη υπάρχουσα του Βασίλη Καββαδά. Αυτό σημαίνει ότι θα αλλάξει ο ρόλος του Μιχάλη Τσαϊρέλη ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί στο «5».

Στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη θα βρεθεί ο Ντέβιν Μαρμπλ. Ο Άρης εξέφρασε την πρόθεση λύσης του συμβολαίου του, αλλά οι πρώτες συζητήσεις δεν οδήγησαν κι έτσι ο 24χρονος Αμερικανός (προς το παρόν) παραμένει στην ομάδα.

Στη δική του τοποθέτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ο Δημήτρης Πρίφτης σημείωσε ότι… «Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αγώνα με τον Κολοσσό. Πρόκειται για μία αξιόμαχη και καλοδουλεμένη ομάδα, με ποιοτικό ρόστερ, επικίνδυνη για κάθε αντίπαλο, όπως έδειξε και απέναντι σε μεγαλύτερες ομάδες. Ο βαθμός δυσκολίας για μας μεγαλώνει, μετά τη νέα απώλεια που είχαμε, αυτήν του Έρικ Μπάκνερ. Πρέπει να καλύψουμε το κενό του ομαδικά και με ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα